logo logo
Fotbal flash

Andrei Ivan, după eșecul U Craiova cu FCSB: „Am ratat foarte multe ocazii și ne-a costat”

29 Noiembrie 2021

 

Card image

Duminică, pe o ploaie destul de rece, U Craiova s-a confruntat cu FCSB, într-un joc al etapei a 17-a, pe care l-a pierdut, cu scorul de 3-2. După acest eșec de pe Ion Oblemenco, U Craiova se află la 9 puncte în spatele locului secund.

După o primă repriză modestă a celor de la U Craiova, în care Andrei Ivan, reușea să deschidă scorul dintr-un penalti, în minutul 13, FCSB a revenit în joc, reușind să răstoarne rezultatul și să intre la cabine cu avantaj, urmare a golurilor înscrise de Andrei Dumiter, minutul 17 și Adrian Șut, minutul 39.

După pauză, antrenorul Universității a făcut câteva schimbări inspirate, astfel că noul intrat în teren George Câmpanu, reușea să marcheze golul egalizator, în minutul 57. FCSB a avut și o bară, în minutul 75, prin Răzvan Oaidă. Când toată asistența se aștepta să audă fluierul de final al partidei, FCSB a dat lovitura, marcând prin Andrei Cordea și să cucerească toate punctele puse în joc.

Cu golul marcat, Andrei Ivan, ocupă locul 1 în clasamentul golgheterilor, la egalitate cu Jefte (Farul), ambii cu câte 9 goluri.

În etapa a 18-a, FCSB va întâlni la București, duminica viitoare UTA, iar U Craiova va juca luni, în deplasare cu FC Botoșani. Până atunci, U Craiova are de disputat jocul din sferturile de finală ale Cupei României cu ACSO Filiași, ce va avea loc joi, tot pe stadionul Ion Oblemenco.

Declarația atacantului echipei U Craiova, Andrei Ivan, după eșecul cu FCSB

Atacantul echipei U Craiova, Andrei Ivan, autorul unui gol, a declarat după eșecul cu DCSB, la canalul TV Telekom Sport, următoarele: „Toată repriza a doua, a fost a noastră. În minutul 93, nu am fost atenți și am luat gol. Toată a doua repriză, am forțat să câștigăm, am ratat foarte multe ocazii și ne-a costat. Suntem dezamăgiți, trebuia să câștigăm și să ne apropiem de primul loc. Noi mai întâi, trebuie să ne calificăm în play-off și după aceea să ne gândim la titlu.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Naționala României și-a arătat limitele în partida decisivă cu Islanda, scor final 0-0

 

Card image