logo logo
Fotbal flash

Anglia U19 învinge Austria U19, în prima etapă a grupei B, a turneului final al CE U19 din Slovacia

20 iunie 2022

 

Card image

2-0 a fost scorul cu care Anglia U19 a învins echipa similară a Austriei, din cadrul grupei B, a turneului final al Campionatului European U19 din Slovacia. Partida disputată duminică pe stadionul SNP din Banská Bystrica, a fost una destul de atractivă, tinerii jucători ai ambelor echipe au evoluat cu multă determinare, oferind un spectacol fotbalistic destul de plăcut, fără faulturi inutile, fără prea multe cartonașe galbene.

Golurile formației engleze, au fost marcate de Carney Chukwuemeka, minutul 43, cu un șut din apropiere, din pasa lui Scarlett și Alfie Devine, minutul 65, cu un șut din mijlocul careului, din pasa lui Chukwuemeka. Autor al unui gol și a unei pase de gol, Chukwuemeka a fost cel mai bun jucător de pe teren.

În cealaltă partidă a grupei B, disputate tot diuminică, Serbia și Israel au terminat la egalitate, scor 2-2, jucătorii sârbi reușind să egaleze în ultimul minut de joc. După aceste rezultate din prima etapă, în clasament conduce Anglia cu 3 puncte. Etapa a 2-a este programată miercuri, cu partidele Israel- Austria și Anglia- Serbia.

Declarația mijlocașului Angliei, Alfie Devine, după victoria cu Austria

Autorul unui gol, mijlocașul Angliei, Alfie Devine și component al formației Tottenham, a declarat după victoria cu Austria, conform site-ului UEFA, următoarele: „Cred că am făcut un joc foarte bun. Pe această căldură a fost atât de greu, nu poți să alergi timp de 90 de minute. Dar am fost cu toții remarcabili, chiar și jucătorii de rezervă, care au intrat pe parcursul jocului. Cred că trebuie doar să jucăm în felul nostru. Cred că suntem o echipă foarte bună. Toată lumea din această competiție sunt echipe foarte bune, dar dacă jucăm în felul nostru sunt sigur că ne va fi bine.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Reacția lui Răzvan Lucescu, după retrogrdarea echipei Dinamo în Liga a 2-a

 

Card image