București, 29 Ianuarie 2020

Aston Villa se califică în finala Cupei Ligii Angliei, după dubla manșă cu Leicester

../Imagini-01-2020/Aston-Villa-v-Leicester-2-1

Aston Villa, formație care ocupă locul 16 în clasamentul Premier League, s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după ce a eliminat în dubla manșă din semifinale pe Leicester, scor general 3-2. În partida retur, disputată marți pe stadionul Villa Park din Birmingham, în fața a 39 mii de spectatori, victoria a revenit gazdelor cu scorul de 2-1.

Pentru Aston Villa, au marcat Matt Targett, minutul 17, din pasa în adâncime a lui Jack Grealish și Trezeguet, min 90+3, în timp ce pentru Leicester, a punctat Kelechi Iheanacho, minutul 72, din pasa lui Harvey Barnes.

Finala Cupei Ligii Angliei va fi pe 1 Martie pe stadionul Wembley, între Aston Villa și învingătoarea dintre Man City și Man United (în tur 3-1 pentru City). Astăzi se joacă returul semifinalei dintre Man City și Man United, pe stadionul Etihad Stadium din Manchester.

Declarațiile celor doi antrenori

Managerul echipei Aston Villa, Dean Smith, a declarat după calificarea în finala Cupei Ligii Angliei, conform BBC Sport, următoarele: „Cu siguranță ne-am îndeplinit obiectivul. A fost un pic de emoție din partea tuturor, dar totul a ieșit bine. Portarul nostru a avut trei intervenții grozave. Suntem mândri că vom juca finala de pe Wembley.”

De partea cealaltă, managerul echipei Leicester, Brendan Rodgers, a declarat conform aceleiași surse: „Am crezut că suntem buni. Portarul lor a avut unele intervenții excepționale. Am avut un control frumos al jocului. Este greu să ne uităm înapoi la cele două jocuri, dar trebuie să o felicităm pe Aston Villa.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-01-2020/Rennes-Marseilles-0-1

 

Citește și: Marseilles învinge în deplasare Rennes și așteaptă pași greșiți ai celor de la PSG

Vineri, în prima partidă a etapei a 20-a din Campionatul Franței (Ligue 1), Rennes a disputat partida de pe propriul teren, cu ocupanta locului secund, Marseille...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X