București, 17 Ianuarie 2020

Astra obține victorie în cantonamentul din Antalya, scor 4-1 cu Szeged 2011

../Imagini-01-2020/Kehinde-Fatai

Aflată în pregătirile de iarnă în Antalya, echipa Astra Giurgiu a disputat joi cea de-a doua partidă amicală, cu formația maghiară Szeged 2011, ce activează în Liga a 2-a, pe care a învins-o cu scorul de 4-1.

Revenit în fotbalul românesc, după o absență de peste 4 ani, nigerianul Kehinde Fatai, în vârstă de 29 ani, a marcat două din cele patru goluri ale echipei Astra Giurgiu.

În tribune a asistat la meci și secundul Echipei Naționale, Nicolae Dică, pentru a urmări evoluția jucătorilor Astrei, alături de Gabi Tamaș și Răduț, care nu au putut evolua.

În prima partidă disputată luni în Antalya, Astra a fost învinsă de Viktoria Koln, cu scorul de 4-1. Reamintim faptul că, Astra se situează pe locul 2 în clasamentul Ligii 1, la 4 puncte în spatele echipei CFR Cluj, fiind urmată de FCSB cu 39 puncte, dar cu o partidă mai puțin disputată.

Declarații după jocul cu Szeged

După joc, atacantul Kehinde Fatai a declarat, conform site-ului Telekom Sport, următoarele: „Simt că nici nu am fost plecat, toți sunt aproape de mine și este bine.”

Antrenorul echipei Astra, Bogdan Andone, a declarat conform aceleiași surse, următoarele: „Este bine că în afara a 2-3 jucători, care au acuzat niște probleme de lovituri de la ultimele meciuri sau antrenamente, tot lotul este valid, nu avem accidentări serioase, avem continuitate în antrenamente și acesta este cel mai important lucru în această perioadă. Gabi Tamaș a suferit o lovitură de la meciul trecut, iar Răduț prezintă o contractură musculară.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Mario-Mandzukic

 

Citește și: Croatul Mario Mandzukic se transferă de la Juventus, după patru ani și jumătate

Atacantul lui Juventus, Mario Mandzukic, în vârstă de 33 ani, se transferă din ianuarie 2020 în Qatar, la Al-Duhail (Qatar Stars League)...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X