logo logo
Fotbal flash

Atacantul Elveției Ruben Vargas, după egalul cu Israel: Am avut o mare șansă de a ne califica astăzi

16 noiembrie 2023

 

Card image

Miercuri, s-a disputat partida restantă din preliminariile EURO 2024, grupa I, dintre Israel și Elveția, pe stadionul Pancho din Felcsut și s-a încheiat cu un rezultat de egalitate, 1-1.

După acest scor, Elveția și România ocupă primele două locuri în clasamentul grupei I, cu câte 16 puncte. Locul 3 este ocupat de Israel cu 12 puncte. Fără șanse de calificare se află Kosovo, locul 4, cu 10 puncte, Belarus locul 5, cu 6 puncte, iar pe ultimul loc Andorra, cu 2 puncte.

Ruben Vargas a deschis scorul pentru Elveția, cu o reluare cu capul bine plasată, în minutul 36. Cea mai mare ocazie de gol a reprizei secunde a fost în minutul 48, aparținând Israelului, prin atacantul Anan Khalaili, reluînd puternic cu capul din mijlocul careului, mingea lovind bara transversală a porții lui Yann Sommer.

Atacantul echipei Israel, Shon Weissman a reușit egalarea în minutul 88, cu o reluare la vinclul porții lui Yann Sommer, dintr-o fază fixă. Mai putem consemna faptul că, în minutul 90+4, Edimilson Fernandes a primit cartonașul roșu și a fost eliminat de centralul partidei Anthony Taylor.

Declarația atacantului reprezentativei Elveției, Ruben Vargas, după egalul cu Israel

Atacantul reprezentativei Elveției, Ruben Vargas în vârstă de 25 ani, ce activează la clubul din Germania, Augsburg, a declarat după meci, conform site-ului de sport din Elveția, Sport.ch, următoarele: "Nu am o explicație atât de curând după meci. Când te uiți la șansele pe care le-am avut, inclusiv eu, trebuie doar să facem sacul. Atunci nu se vor mai întoarce. Este foarte enervant că nu am reușit acum", a spus Ruben Vargas. "Nu am permis prea multe în spate. Golul pe care l-am primit a fost un gol dintr-o fază fixă, ceea ce este evident enervant pentru că am avut o mare șansă de a ne califica astăzi". Trebuie să facem analiza și să vedem ce putem face mai bine și apoi să ne calificăm împotriva Kosovo acasă.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
P

 

Remiză albă între CFR Cluj și Oțelul, în ultima partidă a etapei cu numărul 13

 

Card image