logo logo
Fotbal flash

Atacantul echipei Brighton, Danny Welbeck, după egalul cu Chelsea: A fost un rezultat corect

30 Decembrie 2021

 

Card image

În prezența a 40 mii de spectatori pe Stamford Bridge, Chelsea nu a reușit decât un scor egal, într-o partidă din cadrul etapei a 20-a, din Premier League, cu o echipă de mijlocul clasamentului, Brighton. După aspectul jocului, scorul de 1-1, a fost unul echilibrat, jucătorii echipei Brighton au evoluat cu multă determinare, punând în mare dificultate poarta lui Edouard Mendy.

Pentru Chelsea, a marcat Romelu Lukaku, în minutul 14, un gol controversat, validat cu multă ușurință de centralul partidei și de brigada de arbitri VAR. Lukaku la faza premergătoare golului, s-a folosit de forța impresionată, faultând un apărător, doborând-ul la pământ.

Brighton, au reușit egalarea în minutul 90+1, prin atacantul Danny Welbeck, care a fructificat cu o reluare cu capul din apropiere, centrarea lui Marc Cucurella. Cei de la Brighton au mai avut în repriza secundă două situații de a marca, prima în minutul 52, prin Alexis Mac Allister, care în urma unei lovituri libere de la distanță, a pus la grea încercare portarul Mendy, care a reușit să evite golul, iar cea de-a doua, în minutul 54, prin Yves Bissouma și în care portarul Mendy, a reușit să-și salveze poarta.

După acest rezultat, al partidei disputate miercuri, Chelsea se menține în continuare pe locul secund al clasamentului, cu 42 puncte, fiind urmată de Liverpool, cu 41 puncte și cu un joc mai puțin. Manchester City, este în continuare lider detașat, cu 50 puncte. Cu punctul obținut, Brighton urcă o poziție, ajungând pe locul 10, totalizând 24 puncte.

Reacții după egalul dintre Chelsea și Brighton, scor 1-1

Antrenorul echipei Chelsea, Thomas Tuchel, a declarat după egalul cu Brighton, conform site-ului oficial al clubului londonez, următoarele: „Știam că va fi un meci greu împotriva unei echipe puternice. Nu am văzut nicio echipă jucând un meci așa de frumos împotriva noastră. Era clar că ne vom lupta. Avem pur și simplu prea mulți jucători cărora nu știm ce le putem cere. Ei provin după accidentări de lungă perioadă sau de la Covid.”

Atacantul de 31 ani al echipei Brighton, Danny Welbeck, a declarat după egalul cu Chelsea, conform site-ului oficial al clubului, următoarele: „Cred că a fost un rezultat corect pentru noi. Am controlat jocul perioade lungi și am fi fost puțin dezamăgiți să pierdem cu 1-0. Obținerea unui punct până la urmă a fost mare pentru noi, dar am crezut că îl merităm.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

CFR Cluj obține prima victorie în grupele Conference League, scor 2-0, cu Jablonec

 

Card image