logo logo
Fotbal flash

Barcelona va evolua duminică în finala Super Cupei Spaniei, de la Riyadh, cu Real Madrid

13 ianuarie 2023

 

Card image

Joi pe King Fahd International Stadium, Barcelona a disputat semifinala Super Cupei Spaniei, cu Betis, iar după victoria la penalti-urile de departajare, scor final 6-4, s-a calificat în finala competiției ce se va disputa duminică pe același stadion, începând cu orele 21:00.

Pentru Barcelona, a deschis scorul în minutul 40, Robert Lewandowski, apoi în minutul 71, Betis a reușit să egaleze prin Nabil Fekir, iar cu rezultatul de egalitate de 1-1, după 90 minute de joc, s-a intrat în prelungirile partidei. În prima repriză a prelungirilor, ambele echipe au mai marcat câte un gol, mai întâi Barcelona prin Ansu Fati, minutul 93, respectiv, Loren Moron, minutul 101.

Cu două minute înaintea finalului celei de-a doua reprize de prelungiri, Betis a rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Guardado, pentru cumul de cartonașe galbene. Barcelona a avut și două goluri anulate, după decizia VAR, ambele pentru poziții de ofsaid.

La penalti-urile de departajare, pentru Barcelona au marcat Lewandowski, Kessie, Fati și Pedri, iar pentru Betis, au marcat Willian Jose și Moron, iar Juanmi și Carvalho au ratat.

La fel ca și în prima semifinală de miercuri, dintre Real Madrid și Valencia, a fost nevoie de prelungiri și de executarea loviturilor de departajare, pentru stabilirea celei de-a doua finaliste. Reamintim că în ediția trecută a Super Cupei Spaniei, Barcelona și Real Madrid s-au confruntat în semifinale, iar victoria a revenit madrilenilor, cu scorul de 3-2, după 120 minute de joc.

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

După jocul cu Aston Villa de la Birmingham, Liverpool se întoarce acasă cu toate punctele

 

Card image