logo logo
Fotbal flash

Bayern își ține la distanță contracandidatele, în grupa C din Champions League

14 septembrie 2022

 

Card image

După primele două etape în grupa C, din Champions League, Bayern conduce în clasament cu 6 puncte, obținute după victoriile împotriva lui Inter și Barcelona, cu același scor 2-0. Locurile 2 și 3 sunt ocupate de Barcelona și Inter, ambele cu câte 3 puncte.

În partida din cadrul etapei a 2-a, disputată marți pe Fußball Arena din München, Bayern a reușit să învingă Barcelona cu două goluri înscrise la interval de 4 minute, având ca autori pe Lucas Hernandez, minutul 50 și Leroy Sane, minutul 54.

În fața foștilor coechipieri, atacantul Barcelonei Robert Lewandowski, nu a avut realizări notabile. Barcelona a avut o posesie de 53/47, a făcut o primă repriză excelentă, dar golurile încasate în prima parte a reprizei secunde, au rupt echilibrul partidei. Jucătorii lui Bayern au evoluat cu și mai mare dezinvoltură, după ce scorul le era favorabil, au fost perioade în care au cedat deliberat terenul celor de la Barcelona.

În etapa următoare din grupa C, Barcelona va evolua în deplasare cu Inter, iar Bayern va primi vizita echipei Plzen, ambele partide fiind programate la data de 4 octombrie.

Reacții după victoria echipei Bayern împotriva Barcelonei

Antrenorul lui Bayern, Julian Nagelsmann, a declarat după victoria cu Barcelona, conform site-ului UEFA, următoarele: „În prima repriză, Barcelona a avut șanse mai mari decât noi. A fost mult mai bine în repriza a doua, iar eficiența noastră a făcut diferența."

De partea cealaltă, antrenorul echipei Barcelona, Xavi, a declarat conform aceleiași surse: „Am avut șase sau șapte șanse mari de gol, dar le-am ratat și Bayern a profitat de ocazie. Am jucat foarte bine și dacă am fi marcat ar fi fost un meci complet diferit. Asta e Liga Campionilor însă, trebuie să încerci să eviți eroarea de marcaj la un corner. Eșecul este un pas înapoi, dar suntem încă în grupă. Am venit aici dorind și intenționând să câștigăm. Trebuie să învățăm din greșelile noastre. Cred că am produs un meci bun per total."

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

CFR Cluj și FCSB calificate în grupele Conference League, își vor afla astăzi adversarii

 

Card image