logo logo
Fotbal flash

Bilel Omrani înscrie golul de trei puncte pentru FCSB, în deplasare cu Hermannstadt

23 ianuarie 2023

 

Card image

FCSB se întoarce cu toate punctele puse în joc, din deplasarea de la Sibiu cu Hermannstadt, scor final 1-0, într-o partidă din etapa a 22-a, din Superligă, disputată duminică. Bilel Omrani, introdus în teren în minutul 68, din postura de rezervă, reușea peste numai 7 minute să marcheze, fiind la a doua reușită de când s-a transferat la FCSB.

Hermannstadt a avut o mare ocazie de gol, prin Petrișor Petrescu, în minutul 53, atunci când a șutat năprasnic din 25 metri, mingea nimerind bara transversală a porții lui Târnovanu. Nu se știe care ar fi fost deznodământul partidei, dacă sibienii reușeau să deschidă scorul.

Atacul FCSB a fost ca și inexistent în prima parte a meciului, atacanții Miculescu și golgheterul campionatului Compagno, n-au avut realizări. De altfel pe toată durata partidei, FCSB a trimis numai două mingi pe spațiul porții lui Letica, tot atâtea câte au trimis și jucătorii lui Marius Măldărășanu.

Cu cele trei puncte obținute, FCSB revine pe locul 3 în clasament, totalizând 41 puncte, tot atâtea câte are și Rapid (locul 4), despărțite de golaveraj. Cele două echipe, FCSB și Rapid se distanțează în clasament, după rezultatele celorlalte contracandidate la play-off, la trei puncte față de locul 5 (U Craiova) și la 9 puncte față de locul 6 (Sepsi).

În etapa următoare, FCSB va evolua pe Arena Națională cu liderul clasamentului, Farul, partidă ce se va disputa duminică, fiind considerat derby-ul etapei, iar Hermannstadt se va deplasa la Craiova, pentru jocul cu Universitatea.

Declarația atacantului echipei FCSB, Bilel Omrani, după victoria cu Hermannstadt

Atacantul FCSB, Bilel Omrani, autorul singurului gol al partidei, fiind numit și omul meciului, a declarat după victoria cu Hermannstadt, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Sunt foarte fericit că am dat gol, cel mai important este victoria echipei. A fost un meci foarte complicat, am ajutat echipa foarte mult cu acest gol. Am venit de pe bancă, am vorbit cu Pintilii și mi-a spus când intru în teren să fac ce pot. Am intrat și am dat gol important pentru echipă și pentru mine, după o combinație în trei. Sunt de 4-5 luni la FCSB și a fost greu să revin la forma mea de 100%. Acum am făcut un cantonament foarte bun, am lucrat foarte mult și mă simt mult mai bine.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Arsenal a terminat la egalitate cu Newcastle, într-un joc al etapei a 19-a, din Premier League

 

Card image