v
logo logo
Fotbal flash

Braga câștigă partida cu Panathinaikos, din prima manșă a play-off-ului Champions League

24 august 2023

 

Card image

Miercuri, pe Estádio Municipal din Braga, în partida tur a play-off-ului Champions League, Campioana Portugaliei, Braga s-a confruntat cu Campioana Greciei, Panathinaikos Atena, la capătul căreia, victoria a revenit formației portugheze, scor 2-1.

Pentru Braga, au marcat Abel Ruiz, minutul 51 și Alvaro Djalo, minutul 73. Singurul gol al formației Panathinaikos, a fost înscris în minutul 90+5, prin Daniel Mancini.

Formația Braga a meritat victoria, a avut conform rapoartelor statistice, o posesie de 52/48, un număr al ocaziilor de gol de 17/8 și un raport al șuturilor pe poartă de 5/2.

Returul acestei duble manșe, se va disputa marți la Atena, începând cu orele 22:00. Pentru calificarea în grupele Champions League, a căror tragere la sorți este pe 31 august, orele 19:00, formației Braga îi este suficient și un egal, dar sigur va merge la victorie. Cei de la Panathinaikos, susținuți de fani, au și ei șansa lor, mai mult golul înscris în ultimele minute la Braga, le dă speranțe și încredere.

Declarația lui Artur Jorge, antrenor Braga, după victoria cu Panathinaikos

Artur Jorge, antrenor Braga, a declarat după victoria cu Panathinaikos, conform site-ului UEFA, următoarele : „Am avut un început neliniștit, Panathinaikos ne-a dus în tipul de joc pe care și-l doreau: mai fizic și mai direct. Am încercat să îndreptăm lucrurile în prima repriză, am vorbit la pauză și am ieșit foarte puternici în a doua repriză. Am dominat, am ajuns la 2-0 și am avut șansa să facem 3-0, doar apoi a urmat golul lor de 2-1. Acel moment a fost cheia. Sunt mulțumit de comportamentul jucătorilor. Trebuie să fim pragmatici, ambiția noastră nu a fost redusă deloc pentru al doilea joc. Avem avantajul, acum depinde de ceea ce facem în Atena. Vom face tot ce putem.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

După un joc slab, Rapid trebuie să se mulțumească și cu un punct, după partida cu FC Botoșani

 

Card image