logo logo
Fotbal flash

Bucuria jucătorilor din Muntenegru în vestiarul stadionului Giulești, după victoria cu România

16 iunie 2022

 

Card image

După victoria muncită și meritată de marți seara, a jucătorilor echipei Muntenegru împotriva României, în afara faptului că au fost aplaudați de spectatorii români aflați pe stadion, s-au dezlănțuit în vestiarul stadionului Giulești, bucurând-use alături de conducerea tehnică, cântând și îmbrățișând-use.

Dacă luăm exemplul a doi jucători emblematici din Muntenegru, de-a lungul timpului, dintre care, unul a evoluat pentru Rapid, Vladimir Božović, 40 ani și Risto Radunović, 30 ani, component al Naționalei Muntenegrului și care a evoluat la Astra Giurgiu, iar în prezent la FCSB, ne putem da seama de capacitatea de luptă și de seriozitate, la fel cum au fost în teren cu România, în dubla câștigată în decurs de 10 zile, din Liga Națiunilor.

După 4 etape în grupa a 3-a, din Liga B, Muntenegru ocupă locul 2, cu 7 puncte, după Bosnia - Herzegovina, 8 puncte și speră la rezultate bune în ultimele două jocuri pe care le mai au de disputat în toamnă, cu Bosnia - Herzegovina în deplasare și cu Finlanda, acasă.

Din tabăra României, așteptăm decizia pe care o va lua selecționerul Edi Iordănescu, care a spus după partida pierdută cu Muntenegru, că se va analiza singur și spre binele României, va lua decizia cea mai bună și sperăm că o va face și publică cât mai curând, în aceste zile. Nu înțelegem de ce Departamentul Tehnic al FRF, în frunte cu Mihai Stoichiță și Președintele FRF Răzvan Burleanu, tac și nu își asumă eșecurile în cascadă ale Echipei Naționale.

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Conferința de presă a lui Reghecampf, înaintea partidei cu FC Botoșani, pentru Conference League

 

Card image