logo logo
Fotbal flash

CFR Cluj câștigă partida cu U Craiova și urcă în zona de play-off a clasamentului

12 septembrie 2022

 

Card image

Partida din cadrul etapei cu nr. 10, disputată duminică la Cluj, între CFR Cluj și U Craiova, s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-0, urmare a golurilor marcate de Karlo Muhar, minutul 17 și Valerică Găman, autogol, minutul 27.

Golul înscris de Muhar, a fost ca urmare a unui șut puternic de la peste 25 metri, la care portarul Lazar n-a avut cum să evite golul. A urmat autogolul lui Valerică Găman, cu o pasă spre propria poartă din marginea careului, portarul Lazar fiind puțin ieșit din poartă, a respins în cele din urmă cu piciorul, dar mingea depășise linia porții, acordând-use gol de centralul partidei Andrei Chivulete.

Trebuie remarcată prestația excelentă a portarului echipei CFR Cluj, italianul Scuffet, care a reușit să evite golul, la șuturile puternice din afara careului, trimise de Dan Nistor, minutul 36; Andrei Ivan, minutele 51 și 68; Mitrea, minutul 65. Portarul Scuffet și autorul primului gol, Muhar, au fost jucătorii remarcați de la echipa CFR Cluj.

Cu cele trei puncte obținute, CFR Cluj urcă 6 locuri în clasament, ajungând pe locul 5, cu 15 puncte și cu două jocuri mai puțin disputate. U Craiova coboară o poziție în clasament, ocupând locul 8, cu 14 puncte și un joc mai puțin disputat. Până la întreruperea campionatului, legat de campania Echipei Naționale în Liga Națiunilor, se va mai disputa o etapă, la sfârșitul acestei săptămâni.

Declarația antrenorului echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, după victoria cu U Craiova

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat după victoria cu U Craiova, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Sper că revenirea mea pe bancă (după suspendare), a purtat noroc, două victorii cu doi adversari puternici, de play-off și Voluntari și Craiova. Cred că, Craiova a fost cea mai putenică echipă, care a venit aici în noul sezon. A fost un meci foarte greu, la început au avut șapte fundași, din care trei fundași centrali, doi închizători, care de fapt sunt fundași centrali, două extreme Bancu și Vătăjelu, care sunt tot fundași. Echipă solidă, dar m-a ajutat foarte mult primul gol extraordinar al lui Karlo. El nu marchează multe goluri, dar se antrenează foarte bine. Golul doi a venit perfect. Craiova fiind o echipă bună, au ieșit și ei la joc, au avut și ei ocaziile lor și mă bucur că n-am primit gol și am câștigat. Este o victorie foarte importantă.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Cu Alibec în mare dispoziție de joc, Farul învinge FC Voluntari și trece pe prima poziție în clasament

 

Card image