CFR Cluj în bună dispoziție de joc, învinge Academica, scor 3-0, în etapa a 1-a, din play-off

București, 19 Aprilie 2021

../Imagini-04-2021/CFR-Academica-3-0

Duminică, pe propriul stadion, CFR Cluj reușește o victorie la scor de neprezentare, cu Academica Clinceni și acumulează în clasamentul play-off din Liga 1, 35 puncte. La ora redactării articolului, cunoaștem și celălalt rezultat al zilei, dintre FCSB și FC Botoșani, scor 2-1. Astfel că, FCSB ocupă prima poziție cu 36 puncte. Cele două echipe FCSB și CFR Cluj se distanțează la 6 puncte, respectiv 5 puncte față de ocupanta locului 3, U Craiova, care nu a reușit decât un meci nul, în partida cu Sepsi, disputată sâmbătă.

Golurile din partida de la Cluj, au fost marcate de Adrian Păun, minutul 53, Ciprian Deac, minutul 56 și Gabriel Debeljuh, minutul 90. Scorul este prea mic, față de cum au stat lucrurile în teren, în prima parte a meciului, iar dacă se intra cu un 3-0 la pauză pentru CFR, era ceva normal, la câte ratări imense am asistat. Cele 4 mari ratări ale jucătorilor echipei CFR Cluj, din prima repriză, au avut ca autori pe Chipciu, minutele 11 și 30, Rondon, minutul 45+2 și Costache, minutul 45+5.

Marți, începe etapa a 2-a, intermediară cu trei jocuri din play-out și va continua miercuri și joi cu ultimele meciuri. CFR Cluj se va deplasa la Sfântu Gheorghe pentru jocul cu Sepsi de miercuri, iar joi, FCSB va disputa pe terenul echipei din comuna Clinceni, partida cu Academica. Partida dintre FC Botoșani și U Craiova se va disputa miercuri, pe stadionul Muncicipal din Botoșani.

Declarația atacantului Adrian Păun (CFR Cluj), după victoria cu Academica

Autorul primului gol, al echipei CFR Cluj, atacantul Adrian Păun, a declarat după victoria cu Academica, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Sunt bucuros că am marcat, dar și mai bucuros sunt că am reușit să câștigăm. Era timpul să-mi ajut echipa cu un gol, pentru că nu mai marcasem din acțiune de foarte mult timp. Mai avem multe meciuri de jucat și trebuie să le luăm pas cu pas. Noi ne gândim numai la ce facem pe teren și să câștigăm cât mai multe meciuri, iar la final, vom vedea unde vom fi. Dacă în a doua repriză am reușit să marcăm trei goluri și în prima repriză ne-am creat foarte multe șanse. Trebuie să fim mai atenți pe viitor, pentru că, în alte meciuri nu vom avea atât de multe ocazii și trebuie să marcăm din cât mai puține ocazii și să fim mai eficienți.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X