logo logo
Fotbal flash

CFR Cluj învinge Academica în deplasare și are un moral bun pentru returul cu Lincoln

25 Iulie 2021

 

Card image

CFR Cluj a reușit victorie, scor 2-1, în partida din deplasare cu Academica Clinceni, disputată sâmbătă la Călărași și obține după primele două etape, 6 puncte. Antrenorul echipei CFR Cluj, Marius Șumudică și-a odihnit 5 titulari pentru jocul cu Academica Clinceni, deoarece echipa venea după jocul din deplasare cu Lincoln, disputat marți în Gibraltar.

CFR Cluj a meritat victoria, dominând-uși adversarul la toate capitolele. Astfel, posesia a fost de 60/40, raportul ocaziilor de gol, 9/3. Pentru Academica, Cascini a marcat singurul gol, în minutul 69, în vreme ce pentru CFR Cluj, au marcat Claudiu Petrila, minutul 61 și Iasmin Latovlevici, minutul 87.

În clasament, după două etape, Academica ocupă locul 15, fără nici un punct, iar CFR Cluj, cu 6 puncte, ocupă locul 2, la egalitate cu Rapid, locul 1, despărțite de golaveraj.

Pentru CFR Cluj, urmează returul din turul 2 preliminar al preliminariilor Champions League, cu Lincoln, ce se va disputa miercuri la Cluj, apoi partida din etapa a 3-a, cu Chindia, ce se va disputa sâmbătă, tot la Cluj. Cei de la Academica, se vor deplasa în Ștefan cel Mare, pentru partida cu Dinamo, programată luni, 01 august.

Declarația lui Iasmin Latovlevici după victoria echipei CFR Cluj, în partida cu Academica

Fundașul Iasmin Latovlevici, autorul golului victoriei echipei CFR Cluj, a declarat după jocul cu Academica, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Nici nu mai contează, după victoria din Gibraltar, că a fost sintetic și toate cele, important este că am câștigat aici și trebuie să pregătim meciul viitor, pe care trebuie să-l tranșăm repede, la început. Eu sper să jucăm un fotbal frumos, ca să atragem cât mai mulți suporteri, pentru că, nu avem atâți de mulți oameni în tribună, pe cât ar trebui. Așteptăm să vină cât mai mulți oameni și să câștigăm.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Pentru Naționala Angliei, Gareth Southgate este omul potrivit la locul și timpul potrivit

 

Card image