logo logo
Fotbal flash

CFR Cluj învinge Inter Escalades, scor 3-0, în prima manșă a turului 2 din Conference League

22 iulie 2022

 

Card image

După rezultatul manșei tur din turul 2 preliminar al UEFA Conference League, CFR Cluj este ca și calificată în turul 3 al competiției, acolo unde se va confrunta cu Shakhtior Soligorsk, prima manșă fiind în deplasare.

Golurile din partida disputată joi de pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, au fost înscrise de Jefte Betancor, minutul 5, Gabriel Debeljuh, minutul 38 și în minutul 84, autogol al fundașului de origine română, Raul Feher.

Echipa antrenată de Dan Petrescu, a stat mai bine la toate capitolele statisticilor partidei, având o posesie de 58/42, șuturi pe spațiul porții, 8/2. Returul acestei duble manșe, va avea loc miercurea viitoare, cu începere de la orele 18:00.

Declarația antrenorului echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, după victoria cu Inter Escalades

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat după victoria cu Inter Escalades, la conferința de presă, următoarele: „Dacă spunea cineva că înainte de meci va fi 3-0, eram fericit, dar la câte ocazii am avut astăzi, n-am avut un meci în carieră, ca echipa mea să rateze atât de mult. În niciun caz, nu s-a terminat. Avem în continuare o deplasare grea la Craiova, jucăm la 40 grade, după care, mergem 10 ore în Andorra. Meciul cu Craiova, trebuia amânat, asta era logic. Am avut 10 ocazii mari și am dat numai 3 goluri, ne doream mai mult. Portarul lor a fost inspirat, iar jucătorii noștri de atac nu au fost inspirați, chiar dacă toți au jucat bine astăzi.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Finala CE U19 se va disputa vineri 1 iulie, între Israel și Anglia

 

Card image