CFR Cluj învinge Petrolul, scor 1-0, iar oaspeții contestă vehement arbitrajul

București, 19 septembrie 2023

../Imagini-07-2023/CFR-Petrolul-1-0.jpg

În ultima partidă a etapei a 9-a, disputată luni pe stadionul Dr Constantin Rădulescu, echipa CFR Cluj a învins Petrolul, scor 1-0, urmare a golului marcat în minutul 12, de către atacantul Durel Avounou, cu un șut puternic din afara careului.

Cei de la Petrolul, contestă prestația brigăzii de arbitri, condusă la centru de Istvan Kovacs, iar din cabina VAR de Horia Mladinovici, întrucât în minutul 48, trebuiau să primească un penalti, la faza în care fundașul echipei CFR Cluj, Ajeti la călcat pe gleznă pe Pedro.

În prima parte a meciului, în minutul 32, Petrolul a solicitat penalty, la duelul din careul clujean dintre Alexandru Musi şi portarul Sava, faza fiind destul de repede verificată de VAR și nu s-a acordat penalti-ul cuvenit.

Mai putem consemna o mare ocazie de gol a echipei CFR Cluj, în minutul 64, prin Ciprian Deac, șutul său puternic din marginea careului, nimerind bara porții lui Zima. Și cei de la Petrolul, puteau egala la ultima fază a meciului, atunci când în urma unui corner, fundașul Papp a reluat cu capul și portarul Sava a reușit să salveze de pe linia porții.

După acest rezultat, CFR Cluj ajunge pe locul 2 în clasamentul Superligii, cu 19 puncte, iar Petrolul, rămâne pe locul 5, cu 13 puncte. În etapa următoare, cu numărul 10, CFR Cluj va evolua în deplasare, cu Rapid, partida fiind programată luni, iar Petrolul va primi duminică, vizita echipei Hermannstadt Sibiu.

Declarația căpitanului echipei Petrolul, Valentin Țicu, după eșecul cu CFR Cluj

Căpitanul echipei Petrolul, Valentin Țicu, a declarat după eșecul nemeritat cu CFR Cluj, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Tot meciul l-am jucat de la egal la egal cu CFR Cluj. Într-adevăr, este o echipă matură, omogenă, cu multă experiență, dar în această seară, eu am simțit că nu a fost mai presus de noi, cu absolut nimic. Ne pare rău că am pierdut, am dat tot ce am putut. Din câte am înțeles, am avut un penalty clar, nu înțeleg ce se întâmplă, avem VAR, cu siguranță, noi n-avem VAR, avem niște reluări, dacă aveam VAR, era penalty. Dacă domnul arbitru așa a considerat, asta este, aceasta este diferența dintre o echipă mare și o echipă mică. Știu că a câștigat FCSB ieri seară și trebuia și CFR să câștige astăzi! Ne dorim ca de la următorul meci, să adunăm din nou puncte, pentru că punctele te țin în viață.”

Autor, Alexandru Neață

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X