logo logo
Fotbal flash

CFR Cluj învinge Rapid, scor 1-0, dar putea fi egalată în ultimul minut, Albu ratând un penalty

17 iulie 2022

 

Card image

Sâmbătă, într-un meci din prima etapă a Superligii României, CFR Cluj a primit vizita Rapidului, victoria revenind clujenilor, scor 1-0, prin golul înscris de Yuri, cu o reluare cu capul în minutul 17, în urma unei faze fixe.

În ultimul minut de joc, Hoban comite henț în careu și la intervenția brigăzii de arbitri VAR, având-ul ca principal pe Ovidiu Hațegan, se dictează penalty. Alexandru Albu ratează penalty-ul și VAR-ul nu a mai intervenit după ratarea penalty-ului, întrucât Bălgrădean era ieșit de pe linia porții în momentul execuției! Concluzia este că, arbitrajul video a judecat eronat prima fază importantă din cele 4 jocuri disputate până în prezent, din prima etapă.

Antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, a fost nevoit să efectueze 3 schimbări în prima repriză, datorită problemelor medicale pe care le-au suferit Vojtus, Romario Moise și Claudiu Belu. Ultimele două schimbări au fost datorită problemelor musculare.

După acest rezultat, CFR Cluj ocupă în clasament locul 3, iar în etapa următoare, se vor deplasa la Craiova, pentru jocul cu FCU, în vreme ce, Rapid ocupă locul 14 și în etapa a 2-a, se vor confrunta pe Giulești, într-un derby bucureștean, cu FCSB.

Declarația antrenorului echipei Rapid, Adrian Mutu, după jocul cu CFR Cluj

La conferința de presă de după meci, antrenorul echipei Rapid, Adrian Mutu, a declarat următoarele: „Cei din fața televizorului, cred că au văzut două echipe, care au încercat să câștige, au făcut în unele momente un joc foarte frumos. Pentru noi, a fost o seară plină de ghinioane. Până în minutul 30, am fost nevoit să fac trei schimbări. Cu un lot redus, iar în seara aceasta, am avut în lot 7 jucători U21. Cred că am făcut un meci bun, mai ales în repriza a doua când în unele momente am dominat echipa campioană, iar dacă înscriam din penalty, probabil era meritat.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

După a 2-a etapă a CE U19 din Slovacia, cunoaștem 3 semifinaliste: Franța, Italia și Anglia

 

Card image