CFR Cluj învinge în deplasare Academica și păstrează diferența de două puncte față de FCSB

București, 07 Mai 2021

../Imagini-05-2021/Academica-CFR-0-1

Academica Clinceni nu a mai repetat performanța cu U Craiova, din etapa anterioară și a fost nevoită să cedeze toate punctele, din partida cu CFR Cluj, scor final 0-1, disputată joi la Clinceni. Golul echipei CFR Cluj, a fost înscris în minutul 7, de Cătălin Itu, în urma unei faze fixe.

Față de partida din etapa a 6-a, antrenorul echipei CFR Cluj, Edi Iordănescu, a folosit o echipă de start cu multe modificări, odihnind-uși jucătorii, lucru ce s-a dovedit benefic, echipa a alergat mult, cu multă determinare, iar scorul de pe tabelă putea fi mult mai mare după primele 45 de minute de joc, atunci când portarul echipei Concordia, Andrei Ureche, a limitat proporțiile scorului, cu intervenții destul de bune. CFR Cluj a mai avut în minutul 15 și o bară, la șutul excelent din afara careului, trimis de Alexandru Păun.

În partea a doua a meciului, Academica a echilibrat jocul, pe fondul unui pas înapoi făcut de CFR Cluj. Astfel că au avut câteva ocazii mari de gol, prin Chunchukov, în minutul 51 și Gardoș, minutul 52. CFR Cluj a avut o singură ocazie de gol în această parte a meciului, având-ul ca autor pe Bilel Omrani, în minutul 48.

După jocurile etapei a 6-a, CFR Cluj conduce în clasament cu 45 puncte, fiind urmată de FCSB și U Craiova, cu câte 43 și respectiv 37 puncte. În etapa următoare, CFR Cluj va evolua duminică acasă, cu Sepsi, în vreme ce FCSB, va primi vizita în aceiași zi, a echipei Academica.

Declarația cpitanului echipei CFR Cluj, Mario Camora, după succesul cu Academica

Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a declarat după victoria cu Academica, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „A trebuit să jucăm cu mingea la picior, ei au venit și au contracarat jocul nostru. Ne bucurăm cu toții și acum ne vom odihni, pentru că avem următorul meci, foarte greu, pe care trebuie să-l câștigăm. Este normal să fie nervozitate pe teren, toată lumea vrea să câștige. Este bine că avem această dorință de a câștiga și din când în când ne enervăm. Meciurile sunt dese, din trei în trei zile, trebuie să revii foarte rapid. Astăzi echipa a demonstrat atitudine, a făcut un efort foarte bun. Meciul a fost la ora 17:00, oră la care noi nu suntem obișnuiți, pentru că a fost și căldură, dar victoria este meritată și suntem bucuroși.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X