logo logo
Fotbal flash

CFR Cluj își mai adaugă trei puncte, după deplasarea din Trivale

08 mai 2022

 

Card image

Axioma din matematică, combinări de n, luate câte trei, se adeverește și în play-off-ul Ligii 1, în special la echipele ce se luptă pentru titlul de campioană. Trei echipe se luptă pentru locurile de pe podiumul clasamentului, iar următoarele trei echipe, în funcție de unele circumstanțe, au mimat în unele cazuri jocul, motivând că și-au menajat unii jucători, pentru că așteaptă meciul de Cupa României, sau altele consideră că prezența în play-off este un bonus și nu mai contează rezultatele.

FC Argeș a întâlnit sâmbătă pe propriul teren CFR Cluj, iar după o evoluție penibilă, sub pretextul că are de pregătit meciul de Cupa României, au pierdut lamentabil cu scorul de 6-0., în urma unor greșelli inexplicabile. Chiar și după acest scor, cei din conducerea clubului, mai speră să învingă în ultimele două jocuri pe Farul în deplasare și FC Volluntari, în meciul de la Pitești și să urce pe locul 4.

Cele șase goluri ale clujenilor, au fost marcate câte trei în fiecare repriză, având-ui ca autori pe Adrian Păun, minutul 3, Ciprian Deac, minutul 20 (pen), Gabriel Debeljuh, minutele 45+1 și 61, Claudiu Petrila, minutul 87. Cu un singur șut pe spațiul porții, FC Argeș nu a avut prea multe pretenții de la acest joc, iar ca să nu deranjeze nicio echipă din cele trei de pe podium, a încasat în total de la aceste echipe, în ultimele trei jocuri, 14 goluri.

Ultima partidă a etapei a 8-a, se dispută astăzi la Craiova, între Universitatea și FCSB, de mare interes pentru configurația finală a clasamentului și se va duisputa în prezența unui mare număr de spectatorii. Craiovenii sunt scoși din lupta pentru primul loc, după victoria CFR-ului de la Pitești, care are un număr de 5 puncte peste FCSB și 9 puncte peste U Craiova.

Declarația fundașului echipei CFR Cluj, Cristi Manea, după victoria cu FC Argeș

Fundașul echipei CFR Cluj, Cristi Manea, autorul unui gol spectaculos, a declarat după victoria cu FC Argeș, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Sunt foarte bucuros că am reușit să câștigăm, era un meci dificil, o deplasare grea. Ne-am făcut meciul ușor, am început foarte bine. Sunt fericit pentru golul marcat și evoluția echipei. Am mai marcat goluri de genul acesta, la Națională și în preliminariile Champions League. M-am pregătit bine în fiecare zi la antrenament, am dat tot ce am putut și mi-am așteptat șansa. Important ca după acest meci, să nu ne culcăm pe ureche și să dăm ce avem mai bun pe acest final de sezon, pentru că în fiecare an în parte, în ultimele meciuri, am fost greu de bătut.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

În ultima partidă a etapei a 5-a, Rapid a realizat scorul campionatului, 8-0 cu Gaz Metan

 

Card image