logo logo
Fotbal flash

CFR Cluj obține victorie la limită cu Farul și se distanțează la 5 puncte față de FCSB

02 mai 2022

 

Card image

Duminică pe propriul teren, CFR Cluj a reușit o victorie la limită cu Farul, după un joc destul de slab practicat de ambele formații, cu multe pase greșite de la jucători cu pretenții. Singurul gol a fost marcat în partea a doua a meciului, mai precis în minutul 66, având-ul ca autor pe George Birligea, din centrarea excelentă a lui Bilel Omrani.

Trebuie spus că, autorul golului și coautorul, au fost introduși în teren de Dan Petrescu, pe parcursul reprizei secunde și au decis rezultatul partidei. Putem spune că antrenorul clujenilor a fost inspirat la schimbări. Nu se știe de ce antrenorul echipei Farul, Gheorghe Hagi, l-a scos la pauză pe atacantul Pitu, care a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în prima parte a meciului.

De la echipa CFR Cluj, s-a mai făcut remarcat, în afara lui Omrani și Birligea, portarul Letica, care și-a salvat echipa de la câteva situații clare de gol, cea mai clară fiind cea din minutul 28, atunci când mingea trimisă din apropiere de Grameni, a fost respinsă de pe linia porții de Letica, fără a depăși cu toată circumferința linia de poartă.

Și portarul echipei Farul, Aioani a avut o prestație bună, în comparație cu partida anterioară din meciul cu FCSB, când a comis gafa soldată cu golul lui Tănase din minutul 67.

Ultimele trei etape sunt decisive în stabilirea ierarhiei clasamentului, enumerând numai jocurile echipei Universitatea Craiova cu FCSB, etapa a 8-a, de pe Ion Oblemenco, apoi craiovenii se vor deplasa în Gruia, în etapa a 9-a, pentru jocul cu CFR Cluj. Partida care poate decide titlul este în ultima etapă, pe Arena Națională, între FCSB și CFR Cluj.

Declarația antrenorului echipei Farul, Gheorghe Hagi, după eșecul cu CFR Cluj

Antrenorul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a delcarat după eșecul cu CFR Cluj, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Cum am zis și înainte de meci, știam că întâlnim o echipă experimentată, pragmatică, puternică, oricând putea să ne marcheze. Noi am încercat să ne facem fotbalul nostru, să ne impunem, să încercăm să avem o posesie bună, după aceea, să creăm presiune când n-aveam mingea. Am avut și șansa noastră, fotbalul din aceste lucruri este făcut. Felicităm adversarul care a câștigat și le dorim succes pe mai departe în lupta pentru a câștiga campionatul. Sunt trei echipe care se bat la campionat și să vedem ce va fi.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Luka Modric, după jocul cu Chelsea: A fost un meci extraordinar aici și o înfrângere dulce

 

Card image