logo logo
Fotbal flash

CFR Cluj pierde lamentabil și al doilea joc cu Steaua Roșie, scor 1-2

27 August 2021

 

Card image

După ce a fost eliminată din preliminariile Champions League și trecută în play-off-ul Europa League, CFR Cluj pierde dubla manșă cu Steaua Roșie (4-0 la Belgrad și 2-1 la Cluj) și trece în grupele Conference League.

La tragerea la sorți a grupelor Conference League, ce are loc astăzi, începând cu orele 14:30, CFR Cluj face parte din urna a 2-a valorică, ținând cont de coeficientul UEFA, alături de Feyenoord, Qarabag, Maccabi Tel Aviv, PAOK, Rennes, Partizan și Zorya. În aceste condiții, are șansa să prindă adversari mai slab cotați în grupă.

În returul disputat joi la Cluj, cu Steaua Roșie, jucătorii echipei CFR Cluj, au făcut unele greșeli de amatori, începând cu portarul Bălgrădean, care a făcut cadou golul victoriei echipei belgrădene, din minutul 53, sau Deac, care a avut șansa marcării din penalti și a ratat în minutuș 63, când oaspeții conduceau cu 2-1. Ca totul să fie neimaginabil până la capăt, pentru o echipă cu pretenții, Jonathan Rodriguez și-a lăsat echipa în inferioritate numerică, primind cartonașul roșu, după ce a primit două cartonașe galbene, în interval de 9 minute.

Reacția atacantului echipei CFR Cluj, Adrian Păun, după înfrângerea cu Steaua Roșie

Atacantul echipei CFR Cluj, Adrian Păun, a declarat după înfrângerea cu Steaua Roșie, la canalul TV Pro X, următoarele: „Din păcate, am început meciul foarte prost, a fost acel penalti, dictat prea ușor. Vă dați seama că, ne-a turnat plumb în ghete, după care, a trebuit să revenim. Prima repriză am dominat, am avut ocazii, am reușit să egalăm, dar era foarte greu să mai sperăm la ceva. Ei au venit la fel de montați, ca și la meciul tur. Și noi cred că, am avut o atitudine bună, dar din păcate, asta s-a întâmplat în această seară.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Cristi Săpunaru: Încercăm să ne facem treaba la fiecare meci și se pare că reușim

 

Card image