logo logo
Fotbal flash

CS Mioveni învinge în deplasare Sepsi, obținând prima victorie în actuala ediție de campionat

03 septembrie 2022

 

Card image

Ocupanta penultimei poziții din clasament, înaintea jocului din deplasare cu Sepsi de vineri, CS Mioveni, a dat lovitura și s-a întors cu toate punctele puse în joc, urcând astfel o poziție în clasament și bifând prima victorie după 9 etape disputate.

Singurul gol al partidei, a fost înscris de jucătorul albanez, în vârstă de 26 ani, Blerim Krasniqi, în minutul 53, fiind introdus la pauză, din postura de jucător de rezervă, în locul lui Blănaru. Golul a fost marcat și cu aportul fundașului gazdelor Mihai Bălașa, care nu a intervenit corespunzător la mingea primită de Krasniqi.

Partida a început cu o mare ocazie de gol a celor de la Mioveni, prin Rădescu, mingea fiind degajată de pe linia porții de Cosmin Matei. Apoi a urmat rândul gazdelor să rateze deschiderea scorului, în minutul 23, prin Ștefănescu, care a trimis mingea în bara transversală a porții lui Iustin Popescu.

Până la deschiderea scorului din minutul 53, gazdele au mai avut o situație de gol prin Nicolae Păun, atunci când mingea trimisă din mijlocul careului, a fost respinsă de Popescu. După ce au preluat conducerea pe tabelă, jucătorii echipei CS Mioveni s-au apărat cu toată echipa, nemaicontând pe faze de construcție a jocului, au tras de timp cât s-a putut, pentru păstrarea rezultatului. În minutul 68, Tudorie reușise să marcheze, însă golul a fost anulat corect, pentru poziția de ofsaid în care se afla Marius Ștefănescu.

Cu acest rezultat, Sepsi cu Cristiano Bergodi pe bancă, se află la al 3-lea eșec consecutiv, două pe propriul teren și unul în deplasare, situând-use în clasament pe locul 11, cu 10 puncte. CS Mioveni are 6 puncte și ocupă locul 14. În etapa care urmează, Sepsi se va deplasa la Ploiești, pentru meciul cu Chindia Târgoviște, programat sâmbăta viitoare, iar CS Mioveni va evolua luni 12 septembrie, acasă cu U Cluj.

Declarația antrenorului echipei CS Mioveni, Flavius Stoican, după victoria cu Sepsi

Antrenorul echipei CS Mioveni, Flavius Stoican, a declarat după victoria cu Sepsi, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Jucătorii mei au știut să sufere în unele momente și cred eu că, s-a răsplătit munca lor. Bravo lor, felicitări, dar trebuie să fim conștienți că, mai avem mult de muncă, pentru că vrem să fim o echipă, care crește de la meci la meci. Cei de la Sepsi, este o echipă care dacă le dai spații, mai ales în spatele liniei de fund. Așa că, am comprimat spațiile dintre compartimente, am fost atenți, am câștigat dueluri. Vreau să-l felicit pe Krasniqi, un jucător care în etapa trecută a ratat penalty. Am avut o discuție cu el și astăzi l-a răsplătit foarte mult. Vrem să fim și mai buni, vrem ca Junior și Krasniqi, care au venit destul de târziu, sunt în urmă cu pregătirea fizică, dar în schimb au calitate.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Liga 2: Concordia Chiajna obține primele puncte, după victorie din deplasare cu Csikszereda

 

Card image