logo logo
Fotbal flash

Carlo Ancelotti: „Încerc mereu să alcătuiesc echipa care cred că poate câștiga meciul”

23 Decembrie 2021

 

Card image

Miercuri pe Estadio San Mamés din Bilbao, în prezența a 43 mii de spectatori, formația locală Athletic a fost învinsă cu scorul de 2-1, de liderul LaLiga, Real Madrid, într- o partidă jucată în avans din cadrul etapei a 21-a.

Pentru Athletic a marcat Oihan Sancet, minutul 10, iar pentru Real Madrid, Karim Benzema a reușit dubla, în minutele 4 și 7. Cu cele două goluri marcate, Benzema conduce în continuare în clasamentul golgheterilor, cu 15 goluri, fiind urmat de Juanmi (Betis), cu 11 goluri.

În clasamentul LaLiga, Real Madrid conduce cu 46 puncte, fiind urmată de Sevilla, cu 38 puncte și un joc mai puțin disputat. Athletic se află la jumătatea clasamentului, locul 10, cu 24 puncte. Campionatul LaLiga, va continua cu etapa a 19-a, ce se va disputa între 31 decembrie și 3 ianuarie. Real Madrid va evolua tot în deplasare cu Getafe, la data de 2 ianuarie.

Declarația antrenorului echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, după victoria cu Athletic

Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, în vârstă de 62 ani, a declarat după victoria cu Athletic, conform site-ului oficial al clubului madrilen, următoarele: „Este o victorie uriașă pentru noi, deoarece cred că am avut făcut un joc complet. Trebuie să subliniez eforturile lui Nacho, Lucas Vázquez, Camavinga, Valverde, Hazard, care nu au evoluat prea mult în uiltima perioadă, dar astăzi au făcut o schimbare superbă. A fost un joc de înaltă calitate pentru marea majoritate și jucătorii au dat dovadă de mare angajament. Acesta este cel mai important lucru pentru mine, aproape la fel de mult ca cele 3 puncte, care până la urmă este ceea ce contează.”

„I-am felicitat pe toți jucătorii după meci și le-am spus ceva foarte important, fiind-umi greu să-i las pe acești jucători pe bancă. Îmi este greu să las deoparte jucători cu atâta calitate și atât de buni, cu atitudine. Încerc mereu să alcătuiesc echipa care cred că poate câștiga meciul. Avem acum o săptămână de odihnă și este binemeritată. Vă doresc tuturor Crăciun Fericit și ne vedem la anul”, a spus în încheiere Ancelotti.

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Rapid bifează prima înfrângere în meciurile din deplasare, în această ediție de campionat

 

Card image