logo logo
Fotbal flash

Carlo Ancelotti, după eșecul Realului cu Getafe: Poate că și antrenorul a fost astăzi în vacanță

03 Ianuarie 2022

 

Card image

Getafe produce o mare surpriză în primul meci al anului, disputat duminică pe propriul teren, învingând liderul clasamentului din LaLiga, Real Madrid, cu scorul de 1-0, într-o partidă a ultimei etape din turul campionatului. Singurul gol al meciului, a fost înscris de Enes Unal, în minutul 9, care este și golgheterul echipei Getafe, cu 6 reușite.

Real Madrid putea egala relativ repede, în minutul 19, însă migea trimisă de Luka Modric, de la marginea careului, a nimerit bara transversală, aceasta fiind singura mare ocazie de gol a meciului pentru madrileni.

Jucătorii echipei Real Madrid, conduși de pe bancă de Carlo Ancelotti, nu meritau mai mult de la această partidă și trebuie să uite repede rezultatul. Veneau după o pauză de două săptămâni și parcă erau tot în vacanță, nu le-au ieșit aproape nimic în acest joc, au fost de nerecunoscut.

Cele trei puncte obținute de Getafe sunt extrem de importante, aceștia reușind să urce în clasament pe locul 16, cu 18 puncte, reprezentând o gură de oxigen, în lupta pentru evitarea retrogradării. Real Madrid continuă să conducă în clasament, cu 46 puncte, cu 8 puncte mai mult decât ocupanta locului secund, Sevilla, care are două meciuri mai puțin disputate.

Reacția antrenorului echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, după eșecul cu Getafe

Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, după eșecul cu Getafe, a declarat la conferința de presă, conform site-ului oficial al clubului madrilen, următoarele: „Trebuie să facem față acestei înfrângeri fără a reacționa exagerat. Suntem încă în fruntea ligii și privim spre viitor cu adevărată motivație. Noi am reacționat bine în cele zece minute de la primirea golului. Apoi am evoluat cam nervos, am pierdut mingea prea des și am fost mereu al doilea în luptele individuale. Le-am făcut cadou golul, printr-un jucător care este de obicei remarcabil în defensivă. Nu există niciun multe de spus despre joc, în afară de faptul că parcă ne luăm o zi în plus de vacanță.”

„Ne-a lipsit concentrarea în acest joc. Nu meritam să pierdem jocul, o egalitate ar fi fost corectă, dar am ajuns să pierdem. Echipa parcă era încă în vacanță astăzi. Nu este ușor să joci din nou după pauză, dar asta nu este o scuză. Nu am jucat bine și, după cum am spus, nu meritam să câștigăm, dar nu cred că ar fi trebuit să și pierdem. Poate că și antrenorul a fost în vacanță astăzi”, a mai spus în încheiere Ancelotti.

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

FCSB și Rapid, au oferit spectacol în teren și tribune, în cel mai frumos meci al campionatului

 

Card image