logo logo
Fotbal flash

Chelsea învinge Tottenham, scor 2-0, în prima manșă a semifinalei Cupei Ligii Angliei

06 Ianuarie 2022

 

Card image

Pe Stamford Bridge și în prezența a unui număr de aproximativ 40 mii de spectatori, Chelsea a reușit victoria cu 2-0, în fața echipei Tottenham, în semifinala Cupei Ligii Angliei, disputată miercuri și are prima șansă la accederea în finală. Returul este programat pe data de 12 ianuarie, ora 21:45, pe Tottenham Hotspur Stadium.

Golurile echipei antrenate de Thomas Tuchel, au fost marcate în prima repriză, având-ui ca autori pe Kai Havertz, minutul 5, din pasa lui Marcos Alonso și Ben Davies (Tottenham), autogol, min 34.

La Chelsea nu au stat lucrurile prea bine în privința indisponibilităților, pentru prima manșă a semifinalei Cupei Ligii Angliei, cu mai multe accidentări și teste Covid pozitive în echipa sa, Tuchel a fost forțat să facă șase schimbări la echipa de bază, care remizase cu Liverpool în weekend.

Cealaltă semifinală a Cupei Ligii Angliei, programată pe 06 ianuarie, între Liverpool și Arsenal, a fost amânată din cauza unui focar de COVID-19 în echipa și personalul Liverpool. Ca urmare a amânării, ordinea meciurilor a fost schimbată. Prima dintre cele două manșe se va juca acum la Anfield pe 13 ianuarie, la ora 21.45.
Returul va avea loc pe Emirates Stadium joi, 20 ianuarie, la ora 21.45.

Reacția antrenorului echipei Chelsea, Thomas Tuchel, la conferința de presă, după victoria cu Tottenham

După victoria cu Tottenham, antrenorul echipei Chelsea, Thomas Tuchel, a declarat, conform site-ului oficial al echipei, următoarele: „Mi-a plăcut foarte mult jocul, dar este departe de a fi normal, cum am evoluat astăzi împotriva unui Tottenham, care în acest moment este o echipă puternică, compactă și plină de încredere. Am avut două vești proaste de ultim moment cu Thiago și N’Golo, care ar fi trebuit să înceapă amândoi. Am fost foarte puternici pentru că este atât de greu să creezi împotriva lui Tottenham, ceea ce am văzut în ultimele jocuri. Mai ales în repriza secundă ne-am creat multe șanse mari să avem al treilea sau al patrulea gol. Trebuie să ajungem din nou în formă maximă, pentru că avem nevoie de încă 90 de minute de fotbal de cea mai bună calitate dacă vrem să trecem de Tottenham.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Urarea lui Tamaș, la finalul stagiunii: „Sănătate, am plecat frumos la un șpriț”

 

Card image