logo logo
Fotbal flash

Chiar dacă au pierdut jocul cu FCSB, cei de la Oțelul au evoluat bine

30 iulie 2023

 

Card image

Sâmbătă la Galați pe stadionul echipei Oțelul, cu tribunele populate la capacitatea maximă, Oțelul și FCSB s-au confruntat într-o partidă din cadrul etapei a 3-a, la capătul căreia, victoria a revenit oaspeților, cu scorul 2-0.

Cele două goluri ale echipei FCSB, au fost marcate câte unul pe fiecare repriză, mai întâi în minutul 45, Octavian Popescu a deschis scorul cu un șut din afara careului, iar pe finalul partidei, Andrea Compagno a stabilit scorul final de 2-0, cu un șut pe jos din interiorul careului.

Pentru cei ce nu au urmărit partida, victoria echipei FCSB, nu a fost atât de categorică, elevii lui Dorinel Munteanu, i-au pus mari probleme vicecampioanei, având și două bări transversale, în minutele 76 și 90, prin George Cîrjan și respectiv, Octavian Ursu. Florinel Coman s-a înscris și el de partea celor cu ratări mari în acest joc, executând slab un penalty, în minutul 61, dând posibilitatea portarului Relu Stoian să-l apere.

La acest joc, și-a făcut apariția în echipa FCSB, fundașul Vlad Chiricheș, revenit în fotbalul intern după 10 ani, iar în minutul 28, a comis o gafă, la o încercare de respingere și puteam asista la un autogol spectaculos, dacă portarul Ștefan Târnovanu, nu respingea soectaculos de la vinclul porții.

Chiar dacă au pierdut jocul cu FCSB, echipa Oțelul, ca nou promovată, are o prestație bună în Superligă, jucătorii evoluează cu mai multă determinare, față de jocurile din sezonul trecut, pe când evoluau în Liga a 2-a. În etapa următoare, Oțelul va evolua în deplasare cu Sepsi, o echipă incomodă pentru oricare echipă din Superligă. Tot în etapa a 4-a, FCSB va primi duminică, vizita echipei CFR Cluj, probabil partida se va disputa tot pe stadionul Arcul de Triumf, deși cei din conducerea FCSB, vor să dispute partida pe stadionul Ghencea, având cerere făcută în acest sens către conducerea CSA Steaua.

Declarația fundașului echipei FCSB, Vlad Chiricheș, după victoria cu Oțelul

La terminarea partidei, fundașul echipei FCSB, Vlad Chiricheș, a declarat la canalul de televiziune Prima Sport, următoarele: „Este un teren dificil să joci aici la Galați. Îmi aduc aminte din anii trecuți, tot timpul au fost pe același stil, o echipă arțăgoasă, agresivă. Poate am fi putut să jucăm mai bine, să pasăm mai mult mingea. Nu am avut emoții la revenirea în țară, am fost setat pentru meciul acesta și cred că nu au fost probleme.”

La faza în care se putea da autogol și în care a fost implicat, Vlad Chiricheș a spus: „Cred că a fost o respingere bună din partea mea, dar nu am avut emoții că va intra în poartă.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

În meci amical, Petrolul a fost învinsă de Panathinaikos Atena, scor 2-0

 

Card image