logo logo
Fotbal flash

Component al Naționalei U20, Ștefan Pănoiu, a acordat un interviu pentru FRF TV

01 Septembrie 2021

 

Card image

Fiind convocat de selecționerul Naționalei U20, Bogdan Lobonț, pentru amicalele din această toamnă, mijlocașul echipei Rapid, Ștefan Pănoiu, proaspăt absolvent de Bacalaureat, trecut cu brio cu media 10, a acordat marți un scurt interviu pentru FRF TV.

Primul antrenament pentru partida amicală dintre România U20 și Portugalia U20, ce se va disputa joi de la orele 19:00, pe stadionul Anghel Iordănescu, din Voluntari, a avut loc marți, pe stadionul din Ștefan cel Mare, sub conducerea lui Bogdan Lobonț.

După amicalul cu Portugalia U20, selecționata României U20, va avea alt meci amical cu Anglia U20, în deplasare, ce se va disputa marți, de la orele 16:00 la Londra. Ambele partide vor fi transmise în direct pe canalul TV Digi Sport.

Răspunsurile lui Ștefan Pănoiu, la întrebările adresate de reporterul FRF TV

Întrebare: „Ești poate primul jucător care beneficiază de primă ca jucător și primă de merit ca elev.””

Răspuns: „Este foarte posibil, mă bucur pentru ambele lucruri, am muncit mult în ambele sensuri și la școală și la fotbal și se pare că am cules roadele.”

Întrebare: „Care a fost cea mai mică medie a ta și dacă ai participat la concursuri în timpul școlii?”

Răspuns: „Cred că 7 la fizică. Media generală cea mai mică a fost de 9,50. Când eram mic mergeam la destul de multe concursuri, iar pe măsură ce am crescut și fotbalul a devenit o parte importantă din viața mea, nu prea a mai fost timp de astfel de lucruri. Am fost și la olimpiade și la concursuri locale, județene.”

Întrebat în ce domeniu ar vrea să-și continuie studiile, Pănoiu a spus: „Nu știu exact, după ce am terminat cu BAC-ul, nu mai m-am gândit, acum m-am înscris la ASE, la Relații Economice Internaționale, dar nu știu un domeniu în afara fotbalului, în care m-aș vedea.”

Ștefan Pănoiu a mai spus: „Am început fotbalul de la 6 ani, când m-a dus mama să mă ia din fața calculatorului și de atunci nu mai m-am oprit. Am jucat la mine acasă la Vâlcea, până la 15 ani, la Hidro Rm. Vâlcea, apoi la SCM Rm. Vâlcea. După aceea, am venit la Rapid, sunt în continuare aici și îmi place foarte mult.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Cu punctaj maxim, după 3 etape, U Cluj conduce în clasamentul Ligii a 2-a

 

Card image