logo logo
Fotbal flash

Conferința de presă a lui Dan Petrescu și Adi Păun, înaintea jocului cu Inter Escaldes

21 iulie 2022

 

Card image

Cu o zi înaintea meciului dintre CFR Cluj și echipa din Andorra, Inter Escaldes, antrenorul echipei CFR Cluj, însoțit de atacantul Adrian Păun, au susținut conferința de presă obișnuită, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor prezenți.

Deși adversarul din turul 2 al Conference League, pare o echipă mică, fiind campioana Andorrei în exercițiu, s-a putut observa în alocuțiunile celor doi oficiali ai CFR-ului, multă prudență și dorința de victorie, pentru a-și face jocul retur mult mai ușor. Calificarea în grupele Conference League este un deziderat pentru Dan Petrescu și jucătorii săi, după ce au părăsit Champions League încă din primul tur.

Partida dintre CFR Cluj și Inter Escaldes, are loc astăzi, cu începere de la orele 20:30, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, fiind transmisă de televiziunea Digi Sport 2. Returul va fi peste o săptămână în Andorra.

Declarațiile lui Dan Petrescu și Adi Păun, înaintea jocului cu Inter Escaldes

Atacantul echipei CFR Cluj, Adrian Păun a declarat în cadrul conferinței de presă următoarele: „Nu cred că mai există echipe mici, valorile s-au cam egalizat. Chiar dacă în meciurile anterioare, favoritele au câștigat cu echipele mici, cu un gol sau maximum două, diferență. Cu siguranță, vom intra și la meciul acesta, foarte motivați, sper să ne creem cât mai multe șanse și să le fructificăm, pentru că trebuie să înscriem cât mai multe goluri.”

Antrenorul Dan Petrescu a declarat următoarele: „Nu este important dacă primim gol, important este să câștigăm. Am văzut cele două meciuri din Champions League, pe care le-a jucat adversarul, apoi am mai văzut două meciuri de acasă, pe un teren sintetic, pe care nu vor juca, fiind neomologat. Adversarul are în componență 10 jucători spanioli, un jucător român și restul, șapte internaționali locali, din Andorra. În ultimii trei ani, au luat trei campionate și orice meci cu o campionă este foarte greu. Vor juca un 4-4-2, i-am studiat, se vor apăra și vor juca pe contraatac.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

În cantonamentul din Slovenia, UTA Arad pierde jocul cu Vojvodina Novi Sad, scor 1-2

 

Card image