logo logo
Fotbal flash

Conferința de presă a lui Gheorghe Hagi și Ionuț Larie, înaintea returului cu Flora Tallinn

16 august 2023

 

Card image

Marți la Tallinn, managerul echipei Farul, Gheorghe Hagi, însoțit de fundașul Ionuș Larie, au susținut conferința de presă premergătoare jocului retur cu echipa din Estonia, Flora Tallinn. Totodată a avut loc și antrenamentul oficial, de acomodare cu terenul de joc.

După cum se cunoaște, în jocul tur disputat joi 10 august, formația Farul a învins cu scorul de 3-0. Chiar și după acest rezultat managerul Gheorghe Hagi este precaut, spunând că jocul din această seară, va începe de la scorul de 0-0 și nu își va subestima adversarul, dorind să câștige.

Partida de pe Lilleküla Stadium din Tallinn, va fi condusă de o brigadă de arbitri din Bosnia-Herzegovina, având-ul la centru pe Luka Bilbija, ajutat la cele două linii de Damir Lazić și Marko Peric. Televiziunile Digi Sport și Prima Sport, vor transmite partida în direct, de la orele 19:00.

Conferința de presă a managerului echipei Farul, Gheorghe Hagi, de dinaintea returului cu Flora Tallinn

În cadrul conferinței de presă, preluată live pe pagina oficială a clubului Farul, Gheorghe Hagi a declarat: „Pentru mine este un meci care începe de la 0-0, trebuie să facem un meci foarte bun, întâlnim o echipă puternică, disciplinată, care joacă destul de vertical. Noi am venit aici să jucăm și să câștigăm, să facem un meci foarte bun. Nu putem să ne uităm în spate și să ne gândim la rezultatul din tur. Acesta este mesajul transmis echipei mele și sper ca toți să înțeleagă acest lucru. Va fi o luptă mâine, ne-am cunoscut la Constanța foarte bine, ambele echipe, așa că, cei care o să vină la stadion, o să se bucure de fotbal.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

Sepsi obține victorie în partida cu FCU Craiova, în ultimul minut al meciului

 

Card image