logo logo
Fotbal flash

Conferința de presă a lui Laszlo Balint, antrenor U Craiova, înaintea startului de sezon, cu Sepsi

15 iulie 2022

 

Card image

Sezonul Superligii României începe astăzi cu partidele Hermannstadt v CS Mioveni, de la orele 18:30 și U Craiova v Sepsi, partida vedetă a zilei, începând cu orele 21:30. Noutatea pentru sezonul 2022-2023, este introducerea sistemului de arbitraj video (VAR).

Cu o zi înaintea disputării partidei de pe Ion Oblemenco, antrenorul echipei U Craiova, însoțit de portarul Mirko Pigliacelli, au susținut conferința de presă și au răspuns întrebărilor jurnaliștilor prezenți în sală.

În sezonul recent încheiat, U Craiova a evoluat în play-off, terminând pe locul 3 și va evolua în UEFA Conference League în turul 2, cu Vllaznia (Albania), primul joc în deplasare pe 21 iulie. Sepsi care a terminat pe locul 1 în play-out, a câștigat barajul pentru locul de Conference League și totodată Cupa României, apoi Supercupa. Cei de la Sepsi, vor evolua tot în turul 2 al Conference League având ca adversar pe Olimpija Ljubljana (Slovenia), primul joc acasă, pe 21 iulie.

Declarația antrenorului U Craiova, Laszlo Balint, înaintea jocului cu Sepsi

În cadrul conferinței de presă, antrenorul U Craiova, Laszlo Balint a spus: „Debutul sezonului pentru noi, ne-a scos în față o echipă în formă, o echipă puternică, incomodă, care și-a demonstrat forța, cel puțin în ultima perioadă. Au avut un sfârșit de sezon foarte bun, cu rezultate pe măsură și să nu uităm palmaresul lor recent, câștigarea Cupei și Supercupa României. Este important ce vom face noi în meciul de mâine, pentru că, am convingerea că rezultatul meciului de mâine, va depinde doar de ce vom face noi și consider că în ultima perioadă, ne-am pregătit bine și vom ajunge hotărâți, la ora jocului să câștigăm toate punctele.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

După al 2-lea eșec la turneul final al CE- U19, Naționala României speră la un rezultat bun cu Slovacia

 

Card image