București, 20 Ianuarie 2020

Cristiano, după victoria cu Parma: Cu oarecare suferință, am cucerit trei puncte importante

../Imagini-01-2020/Juve-Parma-2-1

Parma a pus probleme serioase în deplasare, liderului Seriei A- Juventus, într-o partidă a etapei a 20-a, disputată duminică și încheiată cu scorul de 2-1, în favoarea gazdelor.

Golurile au fost marcate în prima parte a reprizei secunde, astfel: Cristiano a realizat dubla, în minutele 43 și 58, pentru Juve, în timp ce singurul gol al echipei vizitatoare- Parma, a fost marcat în minutul 55 de Andreas Cornelius, introdus pe finalul primei reprize în locul lui Roberto Inglese.

Portarul echipei Juventus, Wojciech Szczesny, s-a făcut remarcat în ultima parte a reprizei secunde, când și-a salvat echipa de la primirea unui gol, cu intervenții senzaționale, la șuturile lui Hernani (min 79) și Jasmin Kurtic (min 80). Mattia Sprocati a trimis puternic din interiorul careului (min. 84), mingea fiind deviată în corner.

După această partidă, Juventus cu 51 puncte, rămâne în continuare pe prima poziție a clasamentului Seriei A, beneficiind și de semieșecul lui Inter (scor 1-1 în deplasare cu Lecce), distanțând-use la 4 puncte față de ocupanta locului secund- Inter. Parma staționează pe locul 7, cu 28 puncte.

Declarații de după joc

După partidă, autorul dublei pentru Juventus, atacantul Criastiano Ronaldo, a declarat, conform site-ului oficial al clubului, următoarele: „Astăzi a fost important să câștigăm, știam că avem un meci dificil, dar am jucat bine. Parma este o echipă excelentă și pentru mine, că am ajutat să câștig cu cele două goluri, este foarte frumos. Pe finalul meciului, au urcat pentru a ne pune în dificultate, dar, deși cu oarecare suferință, am cucerit trei puncte importante.”

Tehnicianul echipei Juventus, Maurizio Sarri, a declarat după victoria cu Parma, conform aceleiași surse: „Echipa este în creștere, în această seară am jucat mai puțin eficient decât de obicei, aveam responsabilitatea de a nu ne închide în apărare. Am suferit ultimele 5 minute, împotriva unei echipe puternice precum Parma. După 2-1, am vrut să transmit echipei un mesaj pentru a evita complicațiile pe finalul meciului, iar apoi cu Douglas Costa, am încercat să echilibrăm lucrurile. Putem crește mental și în gestionarea anumitor momente ale meciurilor. Nu-mi place finalul jocului în care driblăm în jumătatea noastră de joc, prefer să facem acest lucru aproape de zona adversă. Cristiano este un campion, care știe să rezolve o sută de probleme.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Brighton-Chelsea-1-1

 

Citește și: Chelsea și Brighton au terminat la egalitate, scor 1-1, într-un meci al etapei a 21-a

În prima zi a anului 2020, într-o partidă din cadrul etapei a 21-a, din Premier League, disputată pe Amex Stadium, în prezența a peste 30 mii de spectatori...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X