Cristiano și-a demonstrat din nou clasa, dublă în partida Ungaria- Portugalia, scor 0-3

București, 16 Iunie 2021

../Imagini-07-2021/Cristiano-Ronaldo

Într-o partidă a grupei E, din turneul final al EURO 2020, disputată pe Puskás Aréna, din Budapesta, cu tribunele arhipline, Portugalia a învins Ungaria cu scorul de 3-0 și preia conducerea clasamentului, după prima etapă. În celălalt joc al grupei, Franța a învins Germania, scor 1-0.

Golurile echipei Portugalia, au fost realizate de Raphael Guerreiro, minutul 84, iar Cristiano Ronaldo, a realizat o dublă, în minutele 87 (pen) și 90+2. Cu cele două goluri marcate, Cristiano Ronaldo l-a întrecut pe francezul Michel Platini, în clasamentul celor mai eficace marcatori la turneele finale ale UEFA CE. Cristiano are până în prezent 11 goluri marcate, pe locul secund se află Michel Platini, cu 9 goluri.

Victoria echipei Portugalia este meritată, având conform statisticilor, o posesie mai bună, 65/35 și al raportului șuturilor pe poartă, de 7/3. Ocaziile de gol au fost tot de partea portughezilor, 11/5.

Declarații după partida Ungaria- Portugalia, 0-3

Atacantul echipei Portugalia, Cristiano Ronaldo, a declarat după victoria cu Ungaria, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: „Important era să câștigăm partida. A fost un joc dificil, împotriva unui adversar care s-a apărat foarte bine, dar am marcat trei goluri și sunt foarte recunoscător echipei pentru că m-a ajutat să înscriu două goluri și să fiu omul meciului.”

Fernando Santos, antrenor Portugalia, a declarat conform aceleiași surse: „Am vrut să începem cu o victorie, dar sunt doar trei puncte, pe care le-am obținut. Avem două jocuri foarte importante de urmat. Acesta este EURO și trebuie să fim consecvenți".

Marco Rossi, antrenor al Ungariei, a spus: „Sunt dezamăgit din cauza rezultatului. Față de ce a fost în teren, diferența de trei goluri între cele două echipe este mare. Am avut ghinion în minutul 84 cu devierea. Aceste lucruri se întâmplă atunci când te aperi profund.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X