logo logo
Fotbal flash

Cu 6 puncte din ultimele 2 jocuri, șansele României au crescut pentru a prinde locul 2 în grupa J

06 Septembrie 2021

 

Card image

După victoriile cu Islanda și Liechtenstein, din grupa J, a preliminariilor Cupei Mondiale 2022, șansele României s-au mărit considerabil, în a prinde cel puțin locul 2, ținând cont și de rezultatele partidelor înregistrate duminică, Islanda și Macedonia de Nord, scor 2-2 și Germania- Armenia, 6-0.

Tot duminică, reprezentativa României a învins pe Arena Națională, echipa de pe ultima poziție a grupei J, Liechtenstein, scor 2-0, urmare a golurilor înscrise de Cristi Manea, minutul 11 și Alin Toșca, minutul 18. Desigur, victoria este foarte importantă, dar se putea obține la un scor mai mare, dacă nu erau ratări și dacă antrenorul Mirel Rădoi nu odihnea mulți jucători, care au evoluat în partida din deplasare cu Islanda, disputată joi.

Miercuri, urmează etapa a 6-a, a grupei J, în care sunt programate jocurile: Macedonia de Nord- România, Islanda- Germania și Armenia- Liechtenstein. O victorie a României pe National Arena Todor Proeski, din Skopje, cu Macedonia de Nord, ar da încredere jucătorilor lui Mirel Rădoi, pentru următoarele jocuri extrem de dificile din luna octombrie, cu Germania, în deplasare și cu Armenia, la București.

Podiumul clasamentului grupei J, este destul de strâns, la jumătatea partidelor disputate, astfel că, Germania are 12 puncte, urmată de Armenia cu 10 puncte, în vreme ce România cu 9 puncte, ocupă poziția a 3-a.

Declarația fundașului Cristi Manea, după victoria României cu Liechtenstein

Autorul primului gol al echpei României, Cristi Manea, a declarat după victoria cu Liechtenstein, la canalul de televiziune Pro TV, următoarele: „Suntem foarte fericiți pentru că am reușit să câștigăm acest meci și cel din Islanda. Am legat două victorii consecutive și sperăm să câștigăm și cu Macedonia de Nord, să urcăm mai sus în clasament. În rândul nostru, este o atmosferă destul de bună, mister știe să ne unescă foarte bine. Sunt foarte bucuros că am reușit să înscriu al doilea gol la Echipa Națională, este o onoare să îmbrac acest tricou și sper să nu mă opresc aici, să mai marchez. În partida viitoare cu Macedonia de Nord, este important să luăm cele trei puncte și să prestăm un joc bun. Înainte de meci, am aflat rezultatul din Islanda și ne-a motivat și mai mult.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Jorge Jesus, antrenor Benfica: Suntem încrezători că putem intra în faza grupelor

 

Card image