București, 25 Ianuarie 2020

Cu Ibrahimovic în teren, Milan câștigă în deplasare cu Brescia, într-o partidă din etapa a 21-a

../Imagini-01-2020/Brescia-Milan-0-1

Vineri, pe stadionul Mario Rigamonti, în prezența a aproximativ 20 mii de spectatori, formația gazdă Brescia, ocupanta penultimului loc al clasamentului din Serie A, a pierdut partida cu AC Milan, din cadrul etapei a 21-a, cu scorul de 1-0.

Golul echipei AC Milan, a fost marcat în minutul 71, de croatul Ante Rebic, în vârstă de 26 ani, din pasa lui Samu Castillejo. De precizat că Ante Rebic, a fost introdus în teren din postura de jucător de rezevă, de antrenorul Stefano Pioli, în minutul 58, înlocuind-ul pe Rafael Leao.

În minutul 83, am asistat la un gol anulat echipei Milan, autor Samu Castillejo, din pasa lui Ibrahimovic, pentru un ofsaid clar.

Reacția lui Stefano Pioli, antrenor Milan, după victoria cu Brescia

Antrenorul echipei AC Milan, Stefano Pioli, a declarat după victoria cu Brescia, conform site-ului oficial al clubului milanez, următoarele: „A fost un meci dificil în care nu ne-am exprimat în cel mai bun mod posibil, dar dau credit echipei pentru că a rămas mereu în joc.”

Au evoluat următorii jucători:

Antrenorul echipei Brescia, Eugenio Corini, a folosit următoarea formație: Joronen- Sabelli, Mateju, Tonali, Torregrossa, Chancellor, Cistana, Ayé (78' Donnarumma), Bisoli (87' Skrabb), Dessena (70' Ndoj), Romulo C.

Stefano Pioli, antrenor Milan, a utilizat următorii jucători: Donnarumma- Bennacer, Castillejo, Conti, Calhanoglu (77' Krunic), Romagnoli, Leao (58' Rebic), Hernandez, Ibrahimovic, Klaer, Kesse.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Man-United-v-Man-City-1-3

 

Citește și: Man City aproape calificată în finala Cupei Ligii Angliei, după victoria cu Man United

Marți, pe stadionul Old Trafford din Manchester, echipa gazdă Man United, a întâlnit concitadina Man City, în manșa tur a semifinalei Cupei Ligii Angliei...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X