logo logo
Fotbal flash

Cu Miculescu în bună dispoziție, UTA obține victoria în ultimul joc din etapa a 2-a, cu Petrolul

26 iulie 2022

 

Card image

În epilogul etapei a 2-a, din Superligă, UTA a învins luni pe stadionul Francisc Neuman, Petrolul, scor 2-0, urmare a dublei realizate de David Miculescu, în minutele 11 și 70.

Petrolul, cu Nae Constantin pe bancă, are un redebut în Superligă, cum nu se poate mai slab, două înfrângeri consecutive, fapt ce o clasează împreună cu CS Mioveni, pe ultimele locuri ale clasamentului.

Deși jocul de la Arad dintre UTA și Petrolul, a fost unul echilibrat, diferența a făcut-o David Miculescu, declarat și omul meciului, datorită golurilor înscrise, unul mai frumos decât altul. Golul doi, a fost după o acține personală, soldată cu un șut din 18 metri, iar portarul Avram nu a mai putut evita golul.

În etapa următoare, echipa Petrolul va evolua duminică pe Ilie Oană, împotriva echipei Sepsi, revelația sezonului și se anunță o partidă dificilă pentru gazde. Vineri, UTA Arad are meci în deplasare cu FC Voluntari, partidă ce se va disputa la Mioveni și deschisă oricărui rezultat.

Declarația atacantului echipei UTA, David Miculescu, după victoria cu Petrolul

Atacantul echipei UTA, David Miculescu, a declarat după victoria cu Petrolul, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Sunt foarte bucuros că am reușit să înscriu două goluri, mai ales că am și câștigat astăzi. Rămăsesem datori față de fani și în special față de noi, pentru că veneam după o înfrângere. nu a fost bine în prima etapă, am analizat meciul și astăzi am câștigat cu 2-0. Nu mă gândesc la un transfer, pentru că a început campionatul, mă gândesc doar la UTA și ce va fi vom vedea.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

U Craiova învinge FC Heidenheim, scor 1-0, în al 3-lea joc amical în turneul din Austria

 

Card image