logo logo
Fotbal flash

Cu un joc de excepție, Lazio învinge AC Milan, scor 4-0, în ultima partidă a turului din Serie A

25 ianuarie 2023

 

Card image

Marți, pe stadionul Olimpico din Roma, într-o partidă din ultima etapă a turului din Serie A, formația locală Lazio a surclasat formația AC Milan, administrând-ui un scor sever de 4-0. Scorul și mai ales jocul echipei Lazio, cu Maurizio Sarri pe bancă, trebuie să dea de gândit jucătorilor și antrenorului Dan Petrescu, ai echipei CFR Cluj, care se vor confrunta pe același stadion, în aproximativ trei săptămâni, în turul play-off din Conference League (16 februarie).

Golurile echipei Lazio, au fost înscrise de Sergej Milinkovic-Savic, minutul 4, din pasa lui Mattia Zaccagni; Același Mattia Zaccagni avea să înscrie golul de 2-0, minutul 38; Luis Alberto, minutul 67 și Felipe Anderson, minutul 75, din pasa lui Luis Alberto.

Poarta echipei AC Milan a fost apărată de Ciprian Tătărușanu, căruia nu i se poate imputa cele 4 goluri încasate. Diferența de pe tabela de marcaj a făcut-o jocul inventiv al celor de la Lazio, cu pase precise în regim de viteză. Toți jucătorii echipei Lazio, au evoluat excelent, în fața unor tribune aproape de capacitatea maximă, partida fiind una de referință a turului Seriei A.

Cu acest rezultat, Lazio urcă 4 locuri în clasamentul din Serie A, ocupând poziția a 3-a, cu 37 puncte. Milan rămâne în continuare pe locul 2, cu 38 puncte, fiind la 12 puncte în spatele liderului Napoli. Returul Seriei A, începe la finalul acestei săptămâni, Lazio va evolua tot la Roma, cu Fiorentina, locul 11 (cu 23 puncte), iar Milan va evolua acasă cu Sassuolo (locul 17, cu 17 puncte).

Au evoluat următoarele formații:

LAZIO: Provedel- Hysaj, Casale, Romagnoli, Marušić (78' Lazzari)- Milinković-Savić (83' Bašić), Cataldi (87' Marcos Antônio), Luis Alberto- Pedro (78' Romero), Felipe Anderson, Zaccagni;

AC MILAN: Tătărușanu- Calabria, Kalulu, Tomori (23' Kjær), Dest- Bennacer, Tonali- Messias (53' Saelemaekers), Díaz (54' De Ketelaere), Leão (79' Rebić)- Giroud (54' Origi).

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Juventus câștigă în deplasare cu Cremonese, cu un gol norocos, înscris în minutele suplimentare

 

Card image