logo logo
Fotbal flash

Cu un singur punct obținut din ultimele trei jocuri, CFR Cluj este la 7 puncte în spatele Farului

08 mai 2023

 

Card image

Înaintea disputării partidei cu U Craiova, de duminică, din cadrul etapei a 7-a din play-off, CFR Cluj venea după două eșecuri consecutive, iar egalul obținut cu jucătorii lui Eugen Neagoe, nu poate fi mulțumitor pentru Campioana în exercițiu. Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a dat din nou vina la finalul jocului, pe greșelile de arbitraj.

Prima decizie eronată de arbitraj, a fost cea din minutul 27, de data aceasta împotriva adverarului echipei CFR Cluj, luată de arbitrul Radu Petrescu, când i-a acordat cartonașul roșu lui Andrei Ivan, după faultul asupra lui Boateng. Centralul a revenit asupra deciziei, după verificarea VAR, iar Dan Petrescu este nemulțumit că nu s-a păstrat decizia inițială.

Repriza secundă a debutat cu ocazia mare a lui Birligea, când în minutul 53, a reluat cu capul, iar mingea a nimerit bara transversală. A urmat apoi deschiderea scorului pentru CFR Cluj, în minutul 60, autor fiind Karlo Muhar, cu o reluare cu capul, din centrarea lui Cristi Manea.

După numai trei minute, U Craiova reușea egalarea prin Andrei Ivan, cu un șut din 8 metri, dintr-o poziție suspectă de ofsaid. Chiar Ivan a declarat la finalul meciului că nu s-a bucurat la gol, întrucât credea că se afla în afara jocului. După verificarea VAR și al trasărilor unor linii needificatoare, golul a fost validat, spre nemulțumirea și mai mare a celor din tabăra echipei CFR Cluj.

Finalul de joc a aparținut formației U Craiova, care putea să se întoarcă de la Cluj cu toate punctele, având două mari ocazii de gol, mai întâi cea din minutul 78, prin Baiaram, portarul echipei CFR Cluj, Scuffet, a respins cu piciorul. Ultima mare ocazie de gol a fost în minutul 90+5, prin Markovici, șutul său puternic din interiorul careului, fiind respins cu șansă de același Scuffet, care a fost declarat și omul meciului.

După acest rezultat, CFR Cluj ocupă locul 3 în clasament, cu 39 puncte, cu un punct în spatele ocupantei locului secund FCSB și cu 7 puncte în spatele liderului Farul Constanța. U Craiova rămâne pe același loc 4, cu 36 puncte. În etapa a 8-a, CFR Cluj va evolua în deplasare cu Sepsi, iar U Craiova va primi vizita echipei Farul.

Declarația atacantului echipei U Craiova, Andrei Ivan, după egalul cu CFR Cluj

După meci, autorul golului echipei U Craiova, Andrei Ivan, a declarat la canalul TV Orange Sport, următoarele: „Nu m-am bucurat la gol, pentru că am crezut că sunt în ofsaid, n-am crezut că este gol. Sincer, sunt bucuros că am marcat și nemulțumit pentru că nu am câștigat. Avem 36 puncte, după acest meci, cei de la CFR au 39, suntem tot la 3 puncte distanță. Ne întoarcem la Craiova, ne antrenăm în săptămâna asta și sper să câștigăm cu cei de la Farul. Portarul CFR-ului, Scuffet a avut o zi bună, la meciul cu FCSB a avut-o Târnovanu, n-am putut să înscriem și așa pierdem și puncte. Ne-a lipsit cel mai mult în aceste meciuri, concentrarea în fața porții, avem tot mai multe ocazii pe meci, faze fixe, cornere și nu reușim să înscriem.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

Rapid pierde jocul cu U Craiova și rămâne după 4 etape de play-off, fără victorie

 

Card image