logo logo
Fotbal flash

Cupa Regelui Spaniei: Atletico Madrid învinge Levante și se califică în sferturile de finală

19 ianuarie 2023

 

Card image

Miercuri, pe stadionul Estadi Ciutat de València și în prezența a 18 mii de spectatori, formația gazdă Levante și Atletico Madrid au disputat jocul din optimile Cupei Regelui. La finalul partidei, s-a consemnat victoria echipei Atletico, scor 2-0 și totodată, calificarea madrilenilor în sferturile de finală.

Prima parte a meciului a aparținut gazdelor, care au avut inițiativa și au avut mai multe situații de a marca. Pe finalul primei reprize, formația Atletico, cu Diego Simeone pe bancă a preluat frâiele jocului și au creat câteva contraatacuri destul de periculoase la poarta lui Femenias.

Repriza secundă le-a aparținut celor de la Atletico, care au aplicat o altă tavctică, lăsând-use ușor dominați, dar au avut pe contraatac cele mai mari ocazii de gol. Pe acest fond a venit și deschiderea scorului, în minutul 54, autor fiind Alvaro Morata, cu un șut plasat din interiorul careului. Golul al doilea al celor de la Atletico a venit în minutele suplimentare ale partidei, prin Marcos Llorente, tot cu un șut din interiorul careului.

Până în prezent, s-au mai calificat în sferturile de finală, alături de Atletico Madrid, formațiile Valencia, Sevilla, Real Sociedad și Athletico Bilbao. Astăzi urmează ultimele două jocuri dintre Villareal v Real Madrid și Ceuta v Barcelona.

Au evoluat următoarele formații:

Levante: J. Femenías- Son, Rober Pier, Álex Muñoz, Saracchi- P. Martínez (A. Garcia, 86'), Pepelu, De Frutos (Campana, 59'), Musonda (A. Cantero, 59')- Joni Montiel (Wesley, 71'), JR, Bouldini (Soldado, 71').

Atlético Madrid: Oblak- Molina, Savic, Hermoso, Reinildo Mandava- De Paul (Koke, 79'), Kondogbia, Llorente (Molina, 90+1'), Barrios (Correa, 46')- Morata (Niguez, 64'), Griezmann.

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Real Madrid își încheie anul 2022 cu victorie, scor 2-0 în deplasare cu Valladolid

 

Card image