logo logo
Fotbal flash

Dan Petrescu, după jocul Randers-CFR Cluj, 2-1: „Anul acesta n-a fost prea bun în Europa”

26 Noiembrie 2021

 

Card image

În penultimul meci din grupa D, a Conference League, disputat joi la Randers, echipa CFR Cluj a fost învinsă de echipa daneză Randers, cu scorul de 2-1. Golurile au fost marcate de Kamara 68' și Piesinger 76', pentru Randers, iar pentru CFR Cluj, a marcat Ciprian Deac, 72'.

Dacă în campionatul intern, CFR Cluj domină autoritar, având după 16 jocuri, cu 8 puncte mai mult decât ocupanta locului 2 din clasament, în grupele Conference League, după 5 jocuri, nu a reușit să strângă decât un singur punct.

În ultima partidă din grupa D, CFR Cluj va evolua pe data de 09 decembrie, acasă cu Jablonec, rezultatul va conta numai pentru palmares și va termina grupa pe ultimul loc, așa cum se află și în prezent. În schimb, pentru Jablonec, partida este destul de importantă, întrucât se luptă pentru locul 2, cu Randers.

Declarația antrenorului echipei FCU Craiova, Eugen Trică, după eșecul cu CFR Cluj

La conferința de presă de după înfrângerea cu Randers, antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat următoarele: „Este clar că, gazdele au meritat victoria. După golul de 1-1, erau speranțe să câștigăm pe final. Prima repriză au dominat-o ei, au fost mai buni, dar repriza a doua, a fost mai echilibrată. Foarte ciudat, în repriza a doua, când a fost echilibrată, ne-au dat două goluri și în prima, când au avut ocazii, n-au marcat. Pe final, cred că mai meritam și noi un gol, am avut niște ocazii importante. Și la 0-0, am avut ocazii importante, care nu le-am creat în alte meciuri. Cei de la Randers, au foarte mulți jucători de atac foarte buni, de asta sunt și pe locul 3 în Danemarca. Per total, merită victoria astăzi, dar un egal era bun doar pentru moral, nu pentru calificare.”

„N-am schimbat mai repede, pentru că, Alibec a făcut puține antrenamente și m-am gândit că Susic, poate să vină cu ceva în atac, el este mai ofensiv decât Cristi Manea. La prima atingere, a dat pasă de gol, a fost o schimbare inspirată. Acea lovitură liberă, a schimbat tot meciul până la urmă. Singura echipă care a ținut steagul sus este CFR-ul, asta este realitatea. Anul acesta n-a fost prea bun în Europa și trebuie să gândim o strategie învingătoare, pentru sezoanele care vin, începând cu sezonul următor”, a spus în încheiere Dan Petrescu.

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Scor egal între FCU Craiova și Sepsi, într-un meci din ultima etapă a turului de campionat

 

Card image