David Miculescu, component al Naționalei României U23: Idolul meu este Cristiano Ronaldo

București, 08 Iunie 2021

../Imagini-06-2021/David-Miculescu

Selecționata U23, aflată în cantonamentul preolimpic la Marbella, întâlnește astăzi, Australia U23, în ultima partidă de verificare, înaintea turneului final al JO Tokyo. Reamintim că în primul meci amical, disputat Sâmbătă la Marbella, selecționata României U23, condusă de pe bancă de Nicolae Dică, a fost învinsă de selecționata similară a Mexicului, cu scorul de 1-0.

Partida din această seară, ce va începe la orele 20:00, va fi transmisă în direct pe canalul de televiziune Prima TV. La antrenamentul de luni de la Marbella, și-a făcut apariția și selecționerul României, Mirel Rădoi și sperăm să nu-i insufle filozofia sa de atac și lui Nicolae Dică, în detrimentul neglijării fazei de apărare.

În partida cu Mexic, selecționerul Nicolae Dică a folosit următorii jucători: Aioani – Boboc, Manea, Nedelcu (Ricardo Grigore, 88), Velisar (Rațiu, 78) – Câmpanu (George Ganea, 61), Marius Marin (Perianu, 88), Octavian Popescu (Marco Dulca, 61), Ciobanu (Miculescu, 78), Mățan – Costache.

Declarația atacantului David Miculescu, înaintea amicalului cu Australia

Atacantul David Miculescu, component al echipei UTA și al Naționalei U23, a declarat cu o zi înaintea partidei cu Australia, pentru canalul Youtube al FRF, următoarele: „Partida cu Mexic, a fost un meci amical, în care toți ne-am dorit să-l câștigăm dar din păcate, a fost un rezultat negativ și sperăm ca următorul meci să-l câștigăm. Pentru primul meci al meu la Under 23, am avut puține emoții, dar când am intrat în teren, am trecut peste ele și am încercat să ajut echipa să facem măcar un rezultat de egalitate.”

Întrebat ce înseamnă pentru el participarea la JO și care este idolul său în fotbal, David Miculescu a spus: „Ar însemna foarte mult, vă dați seama că, orice jucător își dorește să ajungă la JO și sper să fiu pe acea listă.” La a doua întrebare, a răspuns scurt: „Cristiano Ronaldo”.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X