Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
Dinamo a plecat în stagiul de pregătire de iarnă, în Cipru
 

 
București, 21 Ianuarie 2016.

Dinamo a plecat în stagiul de pregătire de iarnă, în Cipru

Mircea-Rednic-2016Lotul echipei Dinamo și staff-ul tehnic al echipei, au plecat miercuri în vederea stagiului pregătirilor de iarnă, de pe Aeroportul Henri Coandă, cu destinația Cipru.

Au fost stabilite 4 meciuri amicale, dintre care, primul va avea loc sâmbătă începând cu orele 15:00, cu echipa din China, Shijiazhuang.

Următoarele partide de pregătire ale echipei Dinamo, sunt cu Aris Limassol (26 Ianuarie); FK Ural (28 Ianuarie), iar ultima partidă este pe 01 Februarie, cu echipa poloneză Ruch Chorzow.

Au făcut deplsarea următorii jucători, cu excepția lui Cosmin Matei, care a fost lăsat acasă: Cerniauskas, Rîmniceanu, Muțiu, Nedelcearu, Steliano Filip, Pulic, Mevlja, Hanca, Corbu, Marc, Olteanu, Dorin Rotariu, Palic, Ekeng, Costache, Paul Anton, Valentin Lazăr, Tîrcoveanu, Gnohere, Essombe, Paul Batin, Robert Moldoveanu.

La plecarea de la aeroport, Mircea Rednic a declarat următoarele: "Un jucător ne mai lipsește, o piesă, un străin, un jucător polivalent, care știe să joace pe benzi, un al doliea vârf. Nu mă interesează ce achiziții au făcut celelalte echipe. Pe Mutu, l-aș fi dorit acum 5-6 ani, nu acum. Noi avem un alt proiect, dăm credit tinerilor talentați pe care-i avem la noi în curte".

În continuare, Rednic a mai spus: "Situația lui Matei, este foarte clară, își va găsi echipă, are oferte. Patrick, am înțeles că el ne-a căutat pe noi și va semna în zilele următoare. Personal, am avut ofertă să antrenez în Belgia, acum două zile. Au fost de acord să plătească clauza de reziliere. Clauza este destul de mare, cât câștig pe un an. Mă simt foarte bine la Dinamo și nu voi pleca până în vară, sută la sută".

Rezultatele Live score vor fi transmise accesând adresa.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.