v
logo logo
Fotbal flash

Dinamo învinge FC Voluntari, scor 3-2 și ajunge pe locul 7 în clasament

20 august 2023

 

Card image

Cu 7 puncte acumulate în ultimele trei jocuri, Dinamo este în creștere de formă și încet dar sigur, ajunge ceea ce a fost cândva, o forță în fotbalul românesc. Susținută pe stadionul Anghel Iordănescu de fanii proprii, care au luat cu asalt tribunele cochetului stadion din Voluntari, jucătorii dinamoviști și-au răsplătit fanii cu o victorie, scor final 3-2.

Evoluția scorului a fost următoarea: FC Voluntari a deschis scorul în minutul 19, prin Matricardi, pentru ca, peste numai 6 minute Dinamo a reușit egalarea prin Gregorio. A urmat apoi golul de 2-1 pentru Dinamo, din minutul 46, prin Cristi Costin. Cu 10 minute înaintea finalului de joc, gazdele reușesc egalarea prin golul lui Nemec, iar Larrucea înscrie golul victoriei pentru Dinamo, în minutul 87.

FC Voluntari a avut șansa egalării în minutul 90+6, prin Sigurjonson, dar acesta a ratat cu seninătate un penalti, executând de pe loc, iar mingea a trecut puțin pe lângă stâlpul porții lui Golubovic.

După acest rezultat, FC Voluntari ocupă cel puțin provizoriu locul 4 în clasament, cu 9 puncte, iar Dinamo, cu 7 puncte ajunge pe locul 7, tot provizoriu. În etapa următoare, Dinamo va primi vizita echipei Petrolul, partida urmând a se disputa probabil pe Arena Națională, acolo unde și-ar dori dinamoviștii să se dispute, întrucât se așteaptă un număr impresionat de spectatori, din partea ambelor formații. FC Voluntari, se va deplasa la Galați, pentru jocul cu o altă nou promovată, Oțelul (locul 13, cu 5 puncte).

Declarația antrenorului echipei Dinamo, Ovidiu Burcă, după succesul cu FC Voluntari

După victoria cu FC Voluntari, antrenorul echipei Dinamo, Ovidiu Burcă, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Personal, m-am consumat foarte tare la meciul acesta, pentru că au fost niște momente complicate la finalul lui. Cu ceea ce trebuie să rămânem din meciul ăsta, este acest spirit pe care echipa la demonstrat anul trecut și văd că și acum începe să-l arate. Asta înseamnă Dinamo, să nu renunți niciodată, să o ei de la capăt, chiar dacă planul jocului nu este așa cum ne dorim. Important este să ai reacție întotdeauna și să ai forța să treci peste un moment, mai puțin plăcut. Vreau să le mulțumesc băieților, pentru forța mentală care au arătat-o astăzi și cred că suntem pe drumul bun.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

Studenții de la U Cluj neputincioși, în fața unui Rapid dezlănțuit

 

Card image