logo logo
Fotbal flash

Dinamo la a 3-a victorie consecutivă, ultima victimă FC Botoșani

07 mai 2022

 

Card image

Pregătind jocul de baraj pentru menținerea sau retrogradarea din Liga 1, Dinamo a disputat vineri în deplasare, penultima partidă din play-out-ul Ligii 1, cu FC Botoșani, la capătul căreia bucureștenii s-au întors cu toate punctele, rezultat final 3-2.

Victoria dinamoviștilor este una de moral, mai ales obținută în fața unui adversar de calibru și pentru asta trebuie felicitați toți jucătorii, care urmărea victoria, pentru a ocupa primul loc în play-aut și a disputa meciul de baraj pentru Conference League, acasă.

Izbânda dinamoviștilor s-a lăsat și cu ceva urmări, doi jucători au primit cartonașe roșii, este vorba de Pierret (minutul 45+1 și Grădinaru (după fluierul final, pentru o altercație cu portarul gazdelor), iar Burdușanu a ieșit accidentat, în minutul 28.

Pentru FC Botoșani, au marcat Jaja, minutul 31 și Mihai Roman II, în vreme ce golurile dinamoviștilor, au fost înscrise de Pierret, care a realizat o dublă, în minutele 7 și 44 și Geani Crețu, minutul 68.

După acest rezultat, FC Botoșani rămâne pe locul 2, cu 38 puncte, cu un punct în spatele echipei Rapid. Dinamo are 22 puncte și ocupă locul 8 în clasamentul play-aut, fiind la un punct în spatele echipei Chindia, care are un joc mai puțin disputat. În ultima etapă, FC Botoșani va evolua în deplasare cu Academica Clinceni, iar Dinamo va evolua pe propriul stadion cu UTA Arad.

Declarația fundașului echipei FC Botoșani, Alin Șeroni, după eșecul cu Dinamo

După înfrângerea cu Dinamo, fundașul echipei FC Botoșani, Alin Șeroni, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „A avut o partidă dificilă în seara asta, cu un adversar foarte bun, care ne-a pus probleme mari, în 10 oameni, Au reușit să câștige, felicitări și le urez baftă la baraj. Noi am fost concentrați la acest meci, dar ei au avut mai multă ambiție decât noi, să câștige la Botoșani și au și reușit. Ca fundaș central, când pierzi cu 3-2, înseamnă că fundașul a fost de vină, dacă am luat trei goluri acasă. Locul unu l-am pierdut, pentru că acum Sepsi joacă cu Chindia, echipă care este deja la baraj și o să se menajeze pentru baraj. Dacă Sepsi câștigă 6 puncte, ne depășesc și nu vom mai juca barajul. Și egalul era bun acum pentru noi, deoarece ultimul meci îl avem la Clinceni și îl vom câștiga.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Gheorghe Hagi, după eșecul Farului cu U Craiova: Nu am făcut foarte bine faza defensivă

 

Card image