Dinamo leagă trei victorii consecutive și trece în zona verde a clasamentului

București, 06 Mai 2021

../Imagini-05-2021/Iasi-Dinamo-1-2

Victorie mare obținută de Dinamo în partida cu Politehnica Iași, disputată miercuri, în cadrul etapei a 6-a, din play-o ut, pe terenul acesteia, scor final 2-1. Cele trei puncte obținute de Dinamo, o propulsează în zona verde a clasamentului, dar nu trebuie să fie lipsită de griji pentru cele trei etape rămase de disputat. Greul abia acum începe pentru Dinamo, orice pas greșit o poate arunca din nou în zona fierbinte a clasamentului.

După eșecul înregistrat pe propriul teren, Politehnica Iași este aproape cu un picior în Liga secundă, aflând-use la 6 puncte de ultimul loc de baraj pentru menținerea în Liga 1 și chiar dacă ar câștiga toate cele trei partide rămase de disputat ar mai avea șanse minime să prindă un loc de baraj.

Pentru Dinamo, au marcat Deian Sorescu, minutul 21 și Jonathan Morsay, minutul 54, în vreme ce pentru Poli Iași, Dzenan Zajmovic a marcat un gol frumos, în minutul 42. Este de remarcat evoluția bună a italianului Albentosa, a portarului Eșanu, care și-a salvat echipa cu două intervenții excelente în minutele 9 și 42, precum și a lui Adam Nemec, care a ajutat enorm apărarea. În general, toată echipa lui Dinamo a jucat cu multă determinare și au meritat victoria.

Declarația antrenorului Dusan Uhrin (Dinamo), după victoria cu Poli Iași

Antrenorul echipei Dinamo, Dusan Uhrin, a declarat după victoria cu Poli Iași, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „A fost un meci foarte greu. Le-am spus și la pauză jucătorilor mei că trebuie să menținem același ritm și în repriza a doua. Trebuie ca și în etapa viitoare cu Hermannstadt, să luăm cele trei puncte. Nu am reușit să acoperim bine terenul în a doua parte și să-l marcăm bine pe numărul 9 de la Iași. A crescut nivelul de încredere în cadrul echipei. Sunt bucuros că am reușit să înscriem al doilea gol și sunt fericit pentru acet rezultat. Nu vreau să vorbesc despre bonusuri și doar despre sentimentele noastre, că ne simțim mai bine după meci. Sunt fericit, este bine cu trei victorii la rând. Este prea devreme să pot spune ceva despre meciul următor, va veni apoi meciul de Cupă, totul este foarte încărcat. Cred că am reușit să umblu puțin la mentalitate, încă nu este terminat totul, încă nu am rezolvat nimic, mai avem încă trei meciuri foarte grele.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X