Dinamo pierde acasă cu UTA, scor 0-1 și se apropie de locurile direct retrogradabile

București, 21 Aprilie 2021

../Imagini-04-2021/Dinamo-UTA-0-1

Primul joc din play-out în Ștefan cel Mare pentru Dinamo, a însemnat și prima înfrângere, în partida cu UTA Arad, deși au avut șansa egalării din penalti, ratat de Deian Sorescu, la două minute după ce UTA Arad deschisese scorul prin David Miculescu, cu o reluatre cu capul din 8 metri, în minutul 34.

Degeaba au dominat partida, au avut statisticile de partea lor, la jucătorii dinamoviști există o oarecare inhibiție, presați de locul din clasament, nereușind să marcheze și să strângă puncte. Este clar că și-au dorit victoria, dar dacă nici din penalti nu reușești să marchezi, va fi destul de greu în meciurile viitoare să obții rezultate bune.

Dacă privim la meciul echipei FC Viitorul de la Ovidiu, disputat tot marți, cu Gaz Metan, au avut penalti ca și Dinamo, dar l-au transformat cu siguranță prin Andrei Ciobanu, au luat toate punctele puse în joc și au urcat trei locuri în clasament.

În etapa următoare, Dinamo va evoula la Mediaș cu Gaz Metan, având un meci destul de greu, medieșenii sunt și ei în criză de puncte, orice rezultat este posibil. Echipa care va câștiga, are toate șansele să se salveze de la retrogradare. Va fi și un meci al ambițiilor pentru antrenorul dinamoviștilor Dusan Uhrin, să evolueze împotriva ultimei sale echipe, la care a antrenat în România.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X