Dinamo pierde la Mediaș cu Gaz Metan și își complică tot mai mult situația din clasament

București, 24 Aprilie 2021

../Imagini-05-2021/Vlad-Morar

Dinamo s-a întors vineri de la Mediaș, după jocul cu Gaz Metan, fără nici un punct, fiind învinsă cu un categoric scor de 4-1, într-o partidă din cadrul etapei a 3-a, din play-out-ul Ligii 1 și trece în clasament pe un loc retrogradabil direct, urmare a faptului că Hermannstadt, o contracandidată la retrogradare, a reușit să obțină victorie în deplasarea de la Arad, cu UTA.

Centralul partidei Iulian Călin, contestat recent și de cei de la FCSB, pentru pretație slabă, a fost contestat și de dinamoviști, pentru două penalti-uri neacordate și pentru eliminarea mult prea ușoară, din minutul 66, a lui Blejdea.

Pentru Gaz Metan, au marcat Vlad Morar, 14; Ricardo Valente, 29; Ronaldo Deaconu, 39 și Nasser Chamed, 88 (pen). Singurul gol al dinamoviștilor, a fost înscris de către Dean Sorescu, 35. Portarul dinamovist Kongshavn, împreună cu apărarea, au fost verigile slabe ale jocului echipei Dinamo în această partidă. Este de neînțeles ce se întâmplă în sânul echipei, de câteva etape bune, portarul Eșanu a fost dat la o parte, deși făcuse partide bune în mare parte a sezonului regular și a fost adus danezul Kongshavn, căruia i se impută mereu la ultimele partide goluri pe care ar putea să le fi evitat.

În etapa următoare, Dinamo va avea un alt joc destul de greu, pe Ștefan cel Mare, cu FC Voluntari, performera etapei anterioare, care a reușit să învingă la Iași, o echipă Politehnica, aflată în aceiași criză de puncte ca și Dinamo. Hermannstadt va juca etapa viitoare, în partida de acasă ce se va disputa la Mediaș, tocmai cu Gaz Metan. O altă partidă importantă din etapa a 4-a, este cea dintre Poli Iași și FC Viitorul.

Declarația mijlocașului Deian Sorescu (Dinamo), după eșecul cu Gaz Metan

Căpitanul echipei Dinamo, Deian Sorescu, a declarat după înfrângerea cu Gaz Metan, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Nu știu ce ne lipsește, dar facem greșeli foarte ușoare, greșeli de juniori și la acest nivel, cine te prinde te taxează. Nu putem da vina pe un jucător anume, chiar dacă am jucat în 10 oameni, suntem echipă, mergem mai departe și nici n-ai timp să te plângi, pentru că, peste trei zile joci alt meci. Nu vreau să vorbesc de arbitraj, are cine să vorbească. Fizic, nici nu mai știu dacă mai simt ceva, mă simt foarte dezamăgit și supărat. Cred că am toate emoțiile din lume, acum la cald ar fi multe de spus, dar prefer să treacă această zi și de mâine, vom ridica și noi capul, pentru că mai avem puține jocuri, 6 meciuri și la ora actuală suntem retrogradați și trebuie să ne trezim cât mai repede, dacă nici acum în al 12-lea ceas, atunci nu știu când.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X