logo logo
Fotbal flash

Dinamo pierde meciul cu Sepsi, scor 2-3, al etapei a 2-a, din grupele Cupei României

09 noiembrie 2022

 

Card image

Noul stadion Arcul de Triumf, construit pentru jocurile de rugby, a fost gazda primei partide oficiale de fotbal, ce a avut loc marți, cu partida Dinamo și Sepsi OSK, din cadrul grupei A din Cupa României și încheiată cu scorul de 3-2, în favoarea celor din Sfântu Gheorghe.

Deși au fost învinși cu scorul de 3-2, Dinamo a evoluat bine și datorită faptului că, din cele două meciuri disputate în grupă, are numai un singur punct, este în mare măsură eliminată din competiție.

Golurile au fost marcate pentru Dinamo de către Denis Ciobotariu, autogol, minutul 82 și Iulian Roșu, minutul 90+3, respectiv, Francisco Junior, minutul16, Nicolae Păun, minutul 57 și Nikita Patriche, autogol, minutul 88.

Etapa a 3-a din grupele Cupei României, se va disputa în jurul datei de 7 decembrie, Dinamo va evolua în deplasare cu Unirea Slobozia, iar Sepsi, care este ca și calificată, cu 6 puncte, va evolua acasă cu FC Voluntari. Joi se dispută ultima partidă a etapei a 2-a din grupa A, dintre FCU Craiova și FC Voluntari, iar învingătoarea acestei partide va lua o opțiune pentru calificare, știind-use faptul că, din grupa de 6 echipe se vor califica numai două echipe pentru faza următoare a Cupei României.

Declarația antrenorului echipei Dinamo, Ovidiu Burcă, după eșecul cu Sepsi

După meci, antrenorul echipei Dinamo, Ovidiu Burcă, a declarat pentru canalul TV Digi Sport, următoarele: „Când pierzi, nu poți să fii fericit. Eu personal, aveam mai multe așteptări de la acest meci. Prima repriză, am jucat puțin temători, dar acestea sunt meciuri în care îți dai seama de nivelul la care ești, trebuie să fim realiști de unde am plecat, unde suntem și unde vrem să ajungem. Este o competiție frumoasă, iar pentru noi a fost important că ne-am calificat în aceste grupe, pentru că astfel de meciuri, ne dă posibilitatea să creștem ca echipă. Am întâlnit o echipă cu alt ritm de joc, cu altă forță, pentru că, se vede diferența de ritm de la o ligă la alta.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Darius Olaru, după FCSB-UTA, scor 2-1: Mă bucur că am reușit să marchez în acest sezon

 

Card image