București, 16 Ianuarie 2020

Dinamo pierde primul amical în cantonamentul din Spania, cu Dynamo Dresda

../Imagini-01-2020/Dinamo-v-Dynamo-Dresda-0-1

Prima partidă amicală a echipei Dinamo București, disputată miercuri în localitatea Benahavis, de lângă Marbella, împotriva echipei Dynamo Dresda, s-a încheiat cu victoria echipei germane, cu scorul de 1-0. Echipa Dynamo Dresda evouluează în 2. Bundesliga și se clasează pe ultima poziție a clasamentului.

În minutul 23, Dynamo Dresda a deschis scorul, dintr-un penalti, autor Patrick Ebert. Daniel Popa a avut ocazie de gol în minutul 28, trimițând puțin pe lângă poartă. Ioan Filip putea egala cu 8 minute înaintea finalului de meci, însă șutul său din 8 metri, trece puțin pe lângă poartă.

Dushan Uhrin a trimis în teren următorul 11: Straton- Moura, Ciobotariu, Mihai Popescu, Skovajsa- Răuță, Ndyae- Robert Moldoveanu, Fabbrini, Sorescu- Daniel Popa. După pauză, au fost introduși în teren următorii: Piscitelli, Ionuț Șerban, Bejan, Ricardo Grigore, Corbu, Ioan Filip, Mrzljak, Mihaiu, Bani, Sin, Perovic.

Următoarea partidă amicală a echipei Dinamo, este programată sâmbătă, de la orele 17:00, cu formația germană Bochum, care evoluează tot în 2. Bundesliga (locul 14). 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Frank-Lampard

 

Citește și: Conferința de presă a lui Frank Lampard, înaintea partidei Brighton v Chelsea, din prima zi anului 2020

În cadrul conferinței de presă susținută de Frank Lampard, antrenor Chelsea, înaintea primului meci oficial, ce va avea loc în prima zi a anului...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X