logo logo
Fotbal flash

Dinamo reușește victoria cu FC Botoșani, în ultimul minut al timpului suplimentar

15 august 2023

 

Card image

Luni, pe stadionul Arcul de Triumf, într-o partidă a etapei a 5-a din Superligă, Dinamo a obținut victoria împotriva echipei FC Botoșani, printr-un autogol al portarului botoșenean, Răzvan Ducan, în ultimul minut al prelungirilor partidei.

Cu cele trei puncte obținute, Dinamo se află la primul succes de la revenirea în Superligă și totodată urcă două locuri în clasament, ajungând pe locul 14, cu 4 puncte. În celași timp, FC Botoșani trece pe ultimul loc din clasament, cu numai două puncte.

Dinamo a meritat victoria, în special prin jocul din repriza secundă, având și o bară, în minutul 62, prin Denis Politic, care a fost nominalizat și omul meciului. Dacă privim statisticile partidei, acestea sunt de partea dinamoviștilor, la toate capitolele. Posesia a fost de 58/42, iar raportul ocaziilor de gol 16/5.

Portarul dinamoviștilor, Golubovic, nu prea a avut ce apăra, atacanții echipei botoșenene nu și-au creat faze de gol deosebite, la poarta acestuia, în comparație cu Răzvan Ducan, portarul echipei FC Botoșani. Cu excepția autogolului, acesta a avut în prima repriză o intervenție salvatoare, la șutul lui Cristi Costin, din minutul 32.

Declarația antacantului echipei Dinamo, Denis Politic, după victoria cu FC Botoșani

Atacantul echipei Dinamo, Denis Politic, a declarat după victoria cu FC Botoșani, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Cred că este o victorie foarte importantă pentru noi, a fost un meci pe care am vrut să-l câștigăm, deoarece noi eram pe ultimul loc, iar ei pe penultimul, de aceea era important să învingem. Ne bucurăm pentru pentru cele trei puncte și sperăm să o ținem tot așa. Atmosfera din tribune mi s-a părut senzațională, știam de la început ce fani are Dinamo. Le mulțumim pentru asta și ne bucurăm că le-am pus un zâmbet pe față astăzi. De acum, înapoi la muncă în această săptămână, pentru meciul următor. Victoria de azi, ne dă un moral foarte bun, pentru meciurile care urmează.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

Mircea Rednic: Pentru noi, Postolachi este o pierdere, se adaptase foarte bine

 

Card image