logo logo
Fotbal flash

Dinamo se află la al 3-lea eșec consecutiv, iar după etapa a 10-a, are numai 8 puncte

23 septembrie 2023

 

Card image

Vineri pe stadionul Arcul de Triumf, Dinamo a pierdut partida cu Farul, scor 2-0, din cadrul etapei a 10-a. Deși au evoluat în superioritate numerică, din minutul 63, după eliminarea lui Kiki, Dinamo nu a reușit cel puțin egalarea, din contră a mai primit încă un gol pe finalul partidei.

Golurile echipei Farul Constanța, au fost marcate de Constantin Budescu, minutul 33, cu un șut din marginea careului și Ionuț Vână, minutul 90, cu un șut din 6 metri. La ambele goluri, atacantul echipei Farul, Adrian Mazilu, de 17 ani, a fost coautor.

Victoria echipei Farul, nu se pune la îndoială, diferența pe teren fiind făcută de calitatea jucătorilor echipei antrenate de Gheorghe Hagi. Altfel nu se explică ratările jucătorilor dinamoviști din prima repriză, cum ar fi cele din minutele 4 și 15, atunci când Neluț Roșu și respectiv Ghezali, nu au reușit să-l învingă pe Aioani din situații bune de gol.

Repriza secundă a fost controlată în totalitate de Farul, chiar în inferioritate numerică, iar în afara golului din ultimul minut, a avut posibilitatea să mai înscrie în minutul 71, prin Louis Munteanu. În această parte a meciului, Dinamo a avut doar câteva șuturi, pe lângă poartă, prin De Moura și Patriche.

După acest rezultat, Farul ocupă în clasamentul Superligii, locul 9 cu 12 puncte, iar Dinamo, ocupă cel puțin provizoriu locul 13 cu 8 puncte. După disputarea meciului din această seară, FC Botoșani v UTA Arad, indiferent de rezultat, Dinamo va mai coborî un loc în clasament.

Declarația antrenorului echipei Farul, Gheorghe Hagi, după victoria cu Dinamo

După victoria cu Dinamo, antrenorul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Jucătorii mei au făcut ce le-am scris pe tablă, să ne adaptăm la teren și trebuie să luptăm. În prima repriză am încercat să jucăm fotbal, după aceea, a venit golul, a venit apoi eliminarea și jocul ne-a adus în situația să ne apărăm și să luptăm, așa cum le-am scris pe tablă. Trebuie să luptăm în continuare să ne revenim, ușor-ușor, nu a fost ușor cele două luni, când am călătorit, am jucat, nefiind obișnuiți, am învățat din toate și acum încercăm să ne reglăm. Mazilu la 17 ani, aleargă, se bate, mai are timp să progreseze. Nu mai laud jucătorii, îi las să muncească și să-și facă treaba lor.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
P

 

FCSB termină partida din deplasare cu UTA, în 9 oameni și cu înfrângere

 

Card image